728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Enderrocaran dues cases per crear una nova connexió entre la Plaça Major i l’Església de Sant Miquel

Enderrocaran dues cases per crear una nova connexió entre la Plaça Major i l’Església de Sant Miquel

L’Ajuntament d’Ontinyent crearà una nova connexió entre la Plaça Major i l’Església de Sant Miquel, una nova acció del Pla de Sanejament de Nuclis Antics que servirà per oxigenar esta zona del barri del Poble Nou. Així serà després que la Junta de Govern Local haja aprovat l’adquisició a tal efecte de dos immobles ubicats al nº 5 de la Placeta de l’Escurà i el nº10 del carrer Arquebisbe Segrià, les dues vies que passaran a comunicar-se i al mig de les quals es troba l’accés a l’Església.

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, explicava que “es tracta de dos edificis que hem adquirit per un total de 70.000 euros, i que en enderrocar-los ens permetran guanyar més de 250m2 de nova superfície de via pública”, assenyalava. Amb aquest objectiu, el govern d’Ontinyent va posar en marxa el Pla de Sanejament dels Nuclis Antics, en la legislatura 2011-2015, que ha tingut continuïtat en aquesta i que ha inclòs declaracions de ruïna, execucions subsidiàries o adquisició d’immobles “sempre amb l’objectiu de millorar les condicions de vida als barris de Poble Nou i La Vila i evitar la seua degradació”, recordava Peris. 

EconomyCash Juny

Segons els informes tècnics, els immobles adquirits es troben fora d’ordenació afectats pel vigent Pla de Reforma Interior del Centre Històric “Raval-Poble Nou” i no es troben en cap Unitat d’Execució, amb la qual cosa el mecanisme previst és el de la compra o expropiació. Els mateixos informes destaquen l’operació prevista al planejament com a “positiva” ja que millora la relació entre l’espai de la Plaça Major i l’Església de Sant Miquel, catalogada com a Be de Rellevància Local.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La pròxima setmana obri l’oficina municipal per assessorar als afectats per els pluges

Rodríguez agraeix a la ciutadania “que Ontinyent una volta més haja actuat des de la unió i el treball colze a colze front a les adversitats”