728×90 caixa onti
Home > General > Diputació invertirà 444.000 euros en millores de seguretat a les carreteres d’Ontinyent a Vallada i Fontanars

Diputació invertirà 444.000 euros en millores de seguretat a les carreteres d’Ontinyent a Vallada i Fontanars

La Diputació de València invertirà als propers mesos un total de 443.675 euros en millores de seguretat a les carreteres d’Ontinyent a Fontanars per el Pou Clar i d’Ontinyent a Vallada. L’alcalde i President de la Diputació, Jorge Rodríguez, i el diputat de carreteres, Pablo Seguí, donaven detalls aquest dijous les actuacions a estes dues carreteres, incloses dins d’un paquet d’actuacions previstes a La Vall d’Albaida que serà presentat en breu.

En concret, es posaran noves barreres de seguretat i baranes al llarg d’estes vies, al marc del que Seguí explicava que és la nova política de la Diputació, “allunyats d’obres faraòniques de dubtós interés, passant en aquest cas a mantenir i millorar la seguretat vial d’unes carreteres utiltizades dia a dia pels veïns i veïnes de les nostres comarques”.

Rodríguez i Seguí coincidien en destacar el 1’6 milions d’euros invertit per l’àrea de carreteres al terme ontinyentí als últims anys, uns diners amb els quals, explicava l’alcalde, “s’atenen necessitats històriques pendents de resolució, i es demostra una volta més que després d’anys de ser maltractada durant anys per la Generalitat i la Diputació, ara Ontinyent sí que és tinguda en compte, el que es constata en millores sustancials”, assenyalava.

Cal recordar que els prop de 444.000 euros anunciats ara s’afegeixen als 800.000 euros aportats per l’àrea de carreteres a les obres de l’Avinguda del Textil d’Ontinyent; o els 75.000 euros per a les últimes millores a la carretera del Pilar necessàries per a obrir la residencia de persones amb discapacitat. A més a més es troben en procés de contractació a les obres del nou accés viari a Sant Esteve, amb un sistema de rotonda partida que suposarà l’eliminació dels perills de l’actual encreuament, i que suposarà una inversió d’altres 280.000 euros.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent se situa en el “top 10” dels municipis exportadors valencians

L’alcalde analitza amb els empresaris la marxa del programa d’ajudes a la comercialització i internacionalització, que ha quasi triplicat les subvencions atorgades a l’últim any