728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > Demanel al Ministeri un canvi de zonificació per reforçar la vigilància al disseminat d’Ontinyent

Demanel al Ministeri un canvi de zonificació per reforçar la vigilància al disseminat d’Ontinyent

La subdelegació del Govern a la Comunitat Valenciana demanarà al Ministeri un canvi de zonificació per reforçar la vigilància al disseminat d’Ontinyent. Així es confirmava hui a la reunió de la Junta Local de Seguretat que tenia lloc hui a l’Ajuntament, a la qual el Subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Vicente Herrera, acudia convidat per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, per a reunir-se amb la regidora de Seguretat, Tudi Guillem; així com amb representants de Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Policia Local, per tal d’analitzar la situació de la seguretat al terme.

Herrera feia una valoració “molt positiva” de la reunió, explicant que va rebre la cridada de l’alcalde “preocupat per l’increment dels robatoris, especialment a l’extrarradi del municipi. Hem analitzat les dades i anem a fer noves passes per resoldre el problema”, anunciava. Així, el subdelegat confirmava l’increment dels controls policials, el reforç a la ciutat amb 12 agents de Policia Nacional durant els mesos d’estiu, i el trasllat al Ministeri de l’Interior de la petició d’un canvi a la zonificació que permeta als efectius Guàrdia Civil i Policia Nacional ampliar la seua àrea de cobertura en diversos municipis afectats per esta problemàtica, entre ells Ontinyent. Esta petició anirà precedida de l’elaboració dels preceptius informes des de la subdelegació, per al seu posterior trasllat a Madrid.

Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment “per a la sensibilitat mostrada pel subdelegat amb les nostres demandes. Comptar amb 12 agents mes de Policia Nacional suposarà un reforç molt important de la vigilància durant els mesos d’estiu, i traslladar al Ministeri la petició del canvi a la zonificació suposa atendre una reivindicació històrica per fer possible que, per exemple, la Policia Nacional puga actuar al disseminat, actualment competència exclusiva de la Guàrdia Civil”.

A la reunió també s’incidia en la importància de seguir augmentant la coordinació entre les diferents Forces i Cossos de Seguretat, anunciant-se la realització de controls conjunts que permeten ampliar la quantitat i efectivitat dels dispositius.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Foment concedeix 982.000 euros per a la Restauració de la Muralla de La Vila

És la major ajuda atorgada a la Comunitat Valenciana dins la línia del 1’5% Cultural del Govern d’Espanya i permet completar l’actuació prevista inicialment