728×90 caixa onti estiu
Home > Ontinyent > Ciutadans inicia una ronda de contactes amb les associacions d’Ontinyent

Ciutadans inicia una ronda de contactes amb les associacions d’Ontinyent

Ciutadans ha iniciat una ronda de contactes amb les associacions d’Ontinyent per a incorporar les seues propostes al programa electoral. El primer col·lectiu a visitar ha sigut el club esportiu de caça La Fontana, que compta amb més de 700 associats.

Segons ha explicat el portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert, “aquestes reunions serviran perquè puguem escoltar als ciutadans a través de les seues associacions i recopilem les seues propostes per a, en la mesura que siga possible, incorporar-les al programa electoral

EconomyCash Juny

En aquest sentit, Revert ha assenyalat que el club esportiu de caça La Fontana “aporta recursos per a la cura de les nostres muntanyes ja que proporciona aigua, sembrats, repoblacions i vigilància jurada que col·labora també en la prevenció d’incendis“, a més, ha continuat “realitzen controls de plagues en finques i plantacions agrícoles i paguen a conselleria per la utilització de les muntanyes, sent l’únic col·lectiu esportiu que ho fa. Tot, sense rebre cap mena de subvenció pública

Segons van explicar tant el president com els membres de la Junta Directiva, “anteriorment teníem cedits els terrenys del camp esportiu de Fuset, però portem més d’any i mig amb els tràmits per a aconseguir una nova cessió, encara que ens hem trobat amb una escassa col·laboració de l’administració“.

Juan Revert s’ha compromés a interessar-se per la tramitació de l’expedient i a esbrinar en quins terminis es podria tindre una decisió sobre la cessió.

Aquesta ha sigut la primera reunió d’una sèrie de contactes que els membres de Ciutadans Ontinyent mantindran amb les associacions locals perquè des de l’agrupació “es vol escoltar als col·lectius que integren el nostre municipi, per això si algun està interessat a reunir-se amb mi o amb altres membres de la candidatura pot posar-se en contacte a través del correu ontinyent@ciudadanos-cs.org per a concertar cita. També ens poden fer arribar allí les seues propostes i idees“, ha finalitzat Revert.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP d’Ontinyent presenta una moció per millorar Benarrai i evitar les inundacions

Càrrecs del PP autonòmic acompanyen Pastor, a la zona de Benarrai