728×90 caixa onti
Home > Comunitat > Red.es selecciona el projecte “Connecta València” de la Diputació consignat amb 5,7 milions d’euros

Red.es selecciona el projecte “Connecta València” de la Diputació consignat amb 5,7 milions d’euros

.- El projecte “Connecta València” de la Diputació de València, consignat en 5.690.000 euros, és un dels 24 beneficiaris de la convocatòria estatal “Destinacions Turístiques Intel·ligents” de Red.es. El programa està dissenyat per un equip tècnic interdisciplinari de les àrees de Modernització, Turisme i Medi Ambient de la Diputació per a optimitzar la gestió turística i mediambiental i fer de les comarques valencianes un “Territori Intel·ligent i Sostenible”.

L’entitat pública empresarial del Ministeri d’Economia i Empresa aportarà el 60% de la inversió amb fons europeus, mentre que la institució valenciana assumeix el 40% restant.

Els diputats delegats de les tres àrees implicades en el projecte, Ivan Martí (Modernització), Pilar Moncho (Turisme) i Josep Bort (Medi Ambient) han felicitat l’equip tècnic del projecte, integrat per tècnics de la Diputació, Divalterra i Ajuntament de València, i han destacat el benefici de treballar de manera col·laborativa. En aquest sentit, han assenyalat que el projecte ha obtingut l’import màxim de les ajudes atorgades per Red.es.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha mostrat la seua satisfacció perquè “estem davant una inversió molt potent que ens va a permetre comptar amb dades pròpies i en temps real sobre perfils, gustos i decisions dels nostres visitants. Sabem que el turisme està canviant, el model ja no és el de sol i platja, l’allotjament també canvia, però necessitem dades per a adaptar les noves ofertes turístiques als gustos dels ciutadans”.

A més, tal com ha indicat la diputada “la selecció del projecte és una molt bona notícia per a celebrar el Dia Internacional del Turisme, el pròxim 27 de setembre, dedicat per l’OMT al turisme i la transformació digital, amb arguments inqüestionables”.

Segons Ivan Martí, “la transversalitat de Connecta València permetrà obtenir dades anonimitzades sobre patrons de moviment, informació turística, perfil de visitants, o impacte ambiental, entre d’altres, que aporten informació molt rellevant per a dissenyar la gestió pública de manera eficaç”.

El projecte Connecta València contempla també l’obtenció de dades sobre impacte ambiental i sostenibilitat del nostre territori. Per açò, el diputat Josep Bort ha agraït l’engegada d’aquest “ambiciós pla de treball que ajudarà a la millora, preservació i conservació del nostre patrimoni natural”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent i el conseller d’Economia es reuneixen amb COEVAL

A la reunió, que es celebrarà aquest dimecres, hi assitiran Nico Calabuig, Rafa Climent i Rafa Beneyto.