728×90 caixa onti
Home > Comunitat > El Consell aprova el projecte de Llei del Joc de la Comunitat Valenciana que incideix en la protecció de la persona jugadora i dels menors

El Consell aprova el projecte de Llei del Joc de la Comunitat Valenciana que incideix en la protecció de la persona jugadora i dels menors

El Consell ha aprovat el projecte de Llei del Joc de la Comunitat Valenciana, una vegada emesos els dictàmens del Comitè Econòmic i Social i del Consell Jurídic Consultiu, que serà enviat als Corts per a la seua tramitació definitiva.

Durant la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha posat l’accent que el nou text normatiu “pretén protegir la posició del feble, la de la persona jugadora, enfront de la posició dominant de la persona organitzadora, de manera que les condicions de la pràctica del joc siguen clares i controlades”.

Així mateix, la futura llei incideix en el fet de protegir a les persones menors d’edat “enfront de la ludopatía i el joc descontrolado”, ha assenyalat Oltra.

D’altra banda, el Consell ha analitzat l’informe anual del joc de l’any 2017, emès per la Comissió del Joc de la Comunitat Valenciana.

D’aquest informe es desprèn que les quantitats destinades al joc van ascendir a 3.971 milions, un 8,5% més que l’any anterior. “Açò va suposar -ha explicat la vicepresidenta- que la Generalitat recaptara 137 milions a través d’impostos, als quals hem de sumar 13 milions del joc estatal”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida rep 45,3 milions d’euros d’inversions de la Diputació fins a 2018, un 72% més que a l’etapa anterior

La Diputació de València, a través dels distints plans d’inversions, ha destinat a la Vall d’Albaida 45,3 milions d’euros entre 2015 i 2018, 19 milions més que a la legislatura anterior i 580,7 euros per habitant