ua 2018
Home > Destacat > Torna episodi de pluges a la Vall d’Albaida

Torna episodi de pluges a la Vall d’Albaida

Avui diumenge, AVAMET ha tornat a avisar de què les comarques centrals tornaràn a ser les comarques més afectades per un nou episodi de plujes.

Tal com assenyalen plourà a tot el territori, especialment a les comarques centrals, exposades al vent de gregal, on els registres podran superar els 100mm i puntualment els 200mm a les zones més afavorides per l’orografia. Compte amb crescudes sobtades de rambles, rius i barrancs, així com amb les #inundacions locals.

Tot i estar a punt de finalitzar l’hivern, i les altes temperatures de les últimes setmanes amb màximes de 30 graus, s’espera una davallada d’aproximadament 20 graus, passant a tindre unes màximes de 10, les quals podrien deixar neu per damunt dels 1200m.

Per aquest motiu, la Generalitat Valenciana ha decretat la SITUACIÓ DE PREEMERGÈNCIA per pluges, nevades, vent i fenòmens costers.

A Ontinyent s’espera una mínima de 5 graus per a aquesta nit, i amb unes precipitacions estimades dels 150mm.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Oberta la participació veïnal el redisseny del carrer Sant Antoni

Un procés participatiu amb tallers i jornades obertes establirà les directrius per al nou disseny del carrer i la plaça ubicats al barri de Poble Nou