728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Recisa i Mancomunitat arriben a un acord, i es reprén la recollida de fem a la comarca

Recisa i Mancomunitat arriben a un acord, i es reprén la recollida de fem a la comarca

Aquesta vesprada, fa breus minuts, l’empresa encarregada de la recollida del fem a la Vall d’Albaida, Recisa, i la Mancomunitat de municipis, han arribat a un acord per reprendre el servici paralitzat des d’anit.

Ontinyent ha estat un dels pobles més afectats, donat que la recollida es realitza porta a porta, i no amb contenidors com la resta de la comarca. Aquesta vesprada l’alcalde de la ciutat Jorge Rodríguez ha explicat que l’empresa adjudicatària de la neteja viària de la ciutat, Urbaser, anava a recollir el fem de la ciutat.

Durant la vesprada d’avui dilluns, alcaldes, representants de Recisa, la Mancomunitat i el COR han estat reunits, al que davant la possibilitat de perdre el servei de recollida de la capital de la comarca, ha estat un factor a tindre en compte per accelerar les negociacions i poder arribar a un acord entre les dues parts.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i Diputació posen a punt la Casa de Cultura d’Ontinyent per acollir grans exposicions

L'obra ha suposat una inversió de 360.000 euros cofinançats al 50% pel programa d’Inversions Financerament Sostenibles