728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Ontinyent, per segon any consecutiu, la ciutat que més recicla

Ontinyent, per segon any consecutiu, la ciutat que més recicla

Ontinyent es situa per segon any consecutiu com a la ciutat de més de 30.000 habitants de tota la província de València en reciclatge per habitant, segons els últims informes publicats per Ecoembes i Ecovidrio corresponent a l’any 2017. A més, d’entre totes les localitats majors de 30.000 habitants de la Comunitat Valenciana, la capital de La Vall d’Albaida sols es superada per tres ciutats alacantines: Benidorm, Dénia i Santa Pola, ciutats costaneres que durant els mesos d’estiu veuen augmentat exponencialment el consum d’envasos i vidre, i també el seu reciclatge.

Les dades corresponents a l’any 2017, mostren que Ontinyent recicla 50,65kg englobant envasos lleugers, paper cartó i vidre. Unes dades que situen a la capital de La Vall d’Albaida per damunt de la mitjana estatal que s’ha situat en 47,66kg/hab/any, però també per damunt de l’autonòmica en 38,8kg/hab/any, segons les dades divulgades per Ecoembes i Ecovidrio.

Estes xifres mostren, segons ha manifestat la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, “la conscienciació ciutadana respecte al reciclatge” i afegia que este primer lloc “és una gran satisfacció” perquè mostra “la sensibilitat dels ontinyentins i ontinyentines cap al medi ambient, i també la bona resposta a les campanyes que impulsem des de l’Ajuntament per potenciar el reciclatge”. Folgueras recalcava la importància de seguir en esta línia “on continuarem dedicant els nostres esforços posant l’accent principalment en la reducció de residus equivocats en els contenidors de reciclatge perquè amb un bon reciclatge estalviem recursos naturals i energia i això incideix directament en una millor qualitat de vida per a la ciutadania”, concloïa.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP d’Ontinyent demana una reordenació del tràfic consensuada amb els veïns del Llombo

Una setmana després de l'obertura de la rotonta construïda per a donar accés a Ontinyent des de la CV-81 pel Llombo, el l'oposició assenyala que continua en 'boca de tots'