728x90px fitur 2018
Home > Medi Ambient > Ontinyent pavimenta l’Assagador de la Font Freda

Ontinyent pavimenta l’Assagador de la Font Freda

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la pavimentació de part l’Assagador de la Font Freda, una de les tres vies pecuàries principals que travessen el terme municipal de nord a sud. En concret, el tram que va a pavimentar-se és el comprés entre la finca coneguda com “Cal Doctor” i la carretera CV-655 que comunica Ontinyent amb Fontanars dels Alforins.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, que visitava hui les obres junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “es tracta d’un tram de terra que estava molt degradat, amb forats i erosions que dificultaven el trànsit rodat i generaven molèsties pel fang i la pols. Actuar ací era una demanda dels veïns de la zona i una necessitat en matèria de seguretat per al trànsit de vehicles”, assenyalava.

Cal destacar que aquesta és una zona on es troben vàries finques històriques i casetes consolidades, que tenen aquest camí com a única via d’accés. Les obres, que estan sent executades per una empresa local, tenen un pressupost de 25.157’93 euros iva inclòs i tindran una durada estimada d’un mes, incloent l’eliminació de pendents de la plataforma actual, l’extensió d’una capa de sahorres i finalment la pavimentació amb una solera de formigó armat.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La qualitat de l’aigua corrent d’Ontinyent serà posada en valor amb cates cegues d’aigua

Els veïns i veïnes d’Ontinyent podran participar en cates d’aigua a cegues a les quals …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *