728×90 caixa onti estiu
Home > Medi Ambient > “Ontinyent contra el foc” es prorroga a la primera setmana de setembre

“Ontinyent contra el foc” es prorroga a la primera setmana de setembre

La campanya de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc”, posada en marxa per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent continuarà vigent almenys durant la primera setmana de setembre.

Aquesta campanya que compta amb al voltant de 48 voluntaris, estava programada per als mesos de juliol i agost, on el risc d’incendis es més alt degut a les altes temperatures i la sequera, però donat l’èxit de l’actuació dels voluntaris durant aquests mesos i la manca de pluges previstes per als propers dies, s’ha decidit ampliar la seua duració fins almenys diumenge 6 de setembre, amb possibilitat d’una nova ampliació a la setmana següent si les condicions es mantenen.

Patricia Folgueras, regidora de sostenibilitat, ha agraït als voluntaris la dedicació i el treball realitzat en la campanya “Ontinyent contra el foc”, els quals han realitzat tres torns de vigilància al dia (matí, vesprada i nit) de dilluns a diumenge, incidint en les hores màximes temperatures i amb més perillositat, i que s’ha mantingut també durant la setmana de festes. Un treball que, coordinat amb la Brigada Forestal d´Ontinyent i els mitjans de la Generalitat Valenciana, ha tancat de forma exitosa una campanya estival reforçada aquest any per dos vehicles municipals i un major equipament tecnològic com telèfons mòbils, emissores de ràdio, prismàtics i altres equips de control i comunicació.

D’altra banda, la regidoria de Sostenibilitat ha volgut recordar que no es poden fer cremes al terme municipal fins a l’1 d’octubre, donat que la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient va dictaminar una ordre que suspenia plans locals de cremes fins al 30 de setembre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien les obres per previndre inundacions a Benarrai

Les actuacions s'inicien amb l'execució de dos badens per reconduïr les aigües de la ronda sud cap al col·lector central