728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Milloren 5 camins i paratges del terme amb ajuda de Diputació i Generalitat

Milloren 5 camins i paratges del terme amb ajuda de Diputació i Generalitat

L’Ajuntament d’Ontinyent trau esta setmana a licitació les obres de millora de 5 camins i paratges del terme, amb ajuda de la Diputació i la Generalitat. En concret, les obres de consolidació dels camins de La Clariana; el paratge del Barranc de la Puríssima; el Camí Senda dels Cinc Germans i el Camí del Molí de Guerola, es liciten per un import inicial de 135.187,10 IVA, mentre que la creació d’un mur de contenció en el Camí de la Font Santa es liciten per 139.974,05 euros. Un total de 275.161 euros (IVA inclòs) a la baixa, per fer front als quals l’Ajuntament comptarà amb subvencions de la Diputació de València (228.900) i la Generalitat (33.500) en concepte d’ajudes per pal·liar els desperfectes que va causar el temporal de pluges de l’any 2016.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, recordava que “com que l’Ajuntament ja s’havia fet càrrec dels costos de les intervencions que tenien un caràcter més urgent després de les intenses precipitacions en que es van registrar al terme, ara estes ajudes les anem a destinar a altres actuacions en espais que es vegeren afectats per les tempestes, i que anem a procedir a millorar”, destacava.

Una volta finalitze el procés de contractació, el termini d’execució de les obres als camins de La Clariana; el paratge del Barranc de la Puríssima; el Camí Senda dels Cinc Germans i el Camí del Molí de Guerola, serà de 3 mesos, mentre que la creació del mur de contenció en el Camí de la

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Entre Muntanyes” finalitza octubre amb una ruta a Salem

Després de vàries cites fora de la comarca, les rutes tornen a la Vall d’Albaida el pròxim diumenge