728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Carrícola > El Mercat Agroecològic de Carrícola com a exemple d’èxit a les Jornades Agroecològiques de Godella

El Mercat Agroecològic de Carrícola com a exemple d’èxit a les Jornades Agroecològiques de Godella

Els propers dies 10, 17 i 24 de novembre, la Diputació de València col·laborarà amb l’Ajuntament de Godella en l’organització de les Jornades Agroecològiques, en les quals se’n parlarà del procés de transformació agroecològic municipal; les infraestructures i equipaments agraris; a més dels menjadors col·lectius i la salut alimentària, amb la presència de Nani Moré, representant de l’Associació Menjadors Ecològics de Catalunya.

Així mateix, també es visitaran diferents projectes municipals d’èxit adreçats a l’alimentació sostenible, com ara els arrossars ecològics de Silla; el Mercat de Roca de la localitat de Meliana i el distintiu Productes de l’Horta de Meliana; o el Mercat Agroecològic de Carrícola i diversos projectes del model integral de sostenibilitat municipal.

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha incidit en que el propòsit d’aquestes trobades «rau en traslladar l’esperit que impregna València com a Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible també a aquells municipis que ja estan desenvolupant diferents projectes municipals d’agroecologia i d’altres que puguen tenir aquesta mateixa inquietud».

«La pretensió és realitzar jornades destinades tant a tècnics municipals, com a càrrecs electes, i també obertes a tots els veïns i veïnes en el seu conjunt perquè es visualitze la necessitat d’apostar per la inversió i la producció d’una agricultura més sostenible», ha destacat Eva Sanchis.

Font: Diputació de València

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ràfol de Salem i Albaida, les primeres rutes d’”Entre Muntanyes” a novembre

Dissabte dia 3 la cita serà al municipi de El Ràfol de Salem i diumenge 4 arribarà el torn d’Albaida.