matricula iespouclar 728x90px
Home > Medi Ambient > Les últimes precipitacions deixen els pous d’aigua d’Ontinyent en nivells de 2010

Les últimes precipitacions deixen els pous d’aigua d’Ontinyent en nivells de 2010

Les pluges de desembre i gener han tornat els pous d’aigua d’Ontinyent a nivells de 2010, trencant així la dinàmica d’extrema sequera que es venia registrant als últims anys.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que un informe d’EGEVASA, l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua potable de la ciutat, constata que amb les últimes dades registrades el passat 25 de gener de 2017, els dos pous que composen la infraestructura municipal de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent (Torrater i Tarongers) han experimentat un canvi radical a la seua situació.

El Pou dels Tarongers té un nivell d’aigua a 12’4 metres per baix de terra, un dels millors nivells dels últims anys que trenca la tendència a la baixa existents des de 2013. Pel que fa al Pou del Torrater, està a 62 metres baix de terra, un nivell que cal retrocedir fins a 2010 per a igualar.

Cuesta explicava que “les precipitacions ens han dut molt problemes que hem estat atenent des de l’Ajuntament, però la part positiva és esta, ara anem a poder fer front a noves etapes de sequera que es puguen donar als propers anys un servei com el de subministrament d’aigua potable és vital per a qualsevol municipi, i per això des de l’Ajuntament i des de l’empresa concessionària estarem sempre pendents del seu bon estat i funcionament”, assenyalava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El parc ‘La Torre’ d’Albaida millora les seues condicions amb l’ajuda de la Diputació

La pineda ‘La Torre’ i la zona verda de l’entorn del camí de Benissoda, al …