728x90px fitur 2018
Home > Medi Ambient > L’Ajuntament reconeix el treball dels voluntaris de “Ontinyent Contra el Foc”

L’Ajuntament reconeix el treball dels voluntaris de “Ontinyent Contra el Foc”

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora de Sostenibilitat Patrícia Folgueras, reconeixien ahir en un acte d’agraïment en el CIM de Sant Rafael el treball dels voluntaris i voluntàries que vigilen les serres del municipi a través de la campanya “Ontinyent contra el foc”. El voluntariat, que havia d’haver finalitzat el passat 15 de setembre, s’ha vist ampliat fins a finals del mes d’octubre a causa de la situació climatològica. D’igual manera, el consistori informava la passada setmana que el període de prohibició de cremes agrícoles s’estenia també fins al 29 d’octubre.

En aquest acte, el primer edil i la regidora coincidien a agrair “el treball que any rere any realitzen ciutadans desinteressats, dedicant part del seu temps lliure a vigilar i protegir les nostres serres i paratges, evitant que hàgem de patir els temibles incendis”. Des del consistori es va repartir a les persones participants un diploma a manera de reconeixement i es va obsequiar amb un detall als voluntaris que complien 3 anys a “Ontinyent contra el foc”, Amparo Bonet; Carles Margarita; i Miguel Campo.

En la trobada es projectava també un vídeo, amb imatges dels voluntaris i voluntàries durant les jornades de vigilància, i es realitzava un balanç positiu de l’efecte que està tenint la campanya, iniciativa que ha contribuït al fet que en els últims 4 anys no hi haja hagut cap incendi significatiu dins del terme municipal.

“Ontinyent contra el foc” és una programa amb el qual s’ha recorregut des del passat mes de juny diàriament les serres del municipi. Els voluntaris i voluntàries compten amb facilitats i incentius com a ajudes al quilometratge per als qui utilitzen vehicles motoritzats; dietes per als qui superen una quantitat d’hores de vigilància; o la cessió d’emissores de ràdio, mòbils i prismàtics facilitats per l’Ajuntament.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent

Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d’actualitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Canera de la Mancomunitat retorna el 94% dels animals en adopcions i recuperats pels seus propietaris

En 2017, la canera de la Vall d’Albaida va recollir 39 gossos menys que en …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *