728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Bocairent > L’Ajuntament de Bocairent cedeix un nou local a ACIF Mariola Verda

L’Ajuntament de Bocairent cedeix un nou local a ACIF Mariola Verda

La base permet acollir l’autobomba rural lleugera cedida pel Consorci provincial de bombers

La junta de govern de l’Ajuntament de Bocairent va aprovar dijous passat, 15 de març, la cessió a ACIF Mariola Verda d’un dels locals de l’antiga cooperativa agrícola per un període de quinze anys. El nou espai permetrà acollir l’autobomba rural lleugera cedida pel Consorci provincial de bombers així com la resta de vehicles de prevenció i d’actuació de l’associació a més de tenir lloc per a habilitar uns vestidors i una sala de reunions.

La concentració de recursos en un mateix punt “agilitzarà la mobilització de les voluntàries i dels voluntaris que junt al fet d’evitar passar amb el camió d’extinció pel nucli urbà reduirà el temps d’arribada al focus de l’incendi el que, sens dubte, revertirà en una actuació més eficaç”, com apunten fonts municipals. De fet, en aquesta línia de treball ja es va preveure la instal•lació d’una nova boca d’incendi en la part superior de la parcel•la ocupada per la cooperativa agrícola durant la renovació de la xarxa d’aigua potable del camí de la Via realitzada recentment.

El local va estar ocupat fins la tardor passada per les brigades forestals de Divalterra adscrites a Bocairent per a les quals s’ha destinat un nou espai creat en la zona del poliesportiu municipal. D’aquesta forma, el consistori apostava “pel manteniment del servei i per la millora de les condicions dels treballadors provincials d’acord amb la normativa de prevenció de riscos laborals i les necessitats d’higiene pertinents”, com assenyala l’alcalde Josep-Vicent Ferre.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El projecte “Riu Viu” vol revitalitzar l’entorn del Clariano

El pla inclou 5 eixos d’actuació amb intervencions a executar en esta legislatura i la propera sobre 8 zones definides de l’entorn del riu