Home > Medi Ambient > La canera renova el clavegueram per a connectar-lo a la xarxa general

La canera renova el clavegueram per a connectar-lo a la xarxa general

La canera comarcal de la Vall d’Albaida iniciarà en breu ña reforma de la instal·lació de sanejament gràcies al Pla Provincial d’Obres i Servicis 2016 de la Diputació. Les obres permetran la connexió del clavegueram a la xarxa general i les millores introduïdes per l’adjudicatària permetran la millora i adequació de l’entorn exterior. Com assenyala el conseller responsable de al canera, Pep Estornell, «Treballem per a millorar les intal·lacions i les condicions en les quals es troben els animals; hi ha tasca per davant que anirem fent pas a pas segons les prioritats».

La intervenció millorarà la salubritat del recinte a més de suposar un considerable estalvi d’aigua. Per això, es protegira la canalització existent amb elements ceràmics i morter de formigó; es realitzarà un punt de recollida superficial de les aigües residuals, que fins ara era linial; i es connectarà amb la xarxa de clavegueram general.

Gràcies a la col·laboració amb nombroses protectores d’animals estatals, europees i, fins i tot, nord-americanes, la canera va registrar una adopció al dia durant 2016, el que suposa trobar família al 95% dels exemplars que es recullen. La canera actua en els 34 pobles de la Vall d’Albaida, 8 pobles del Comtat i, des de l’any passat, un de la Safor. Els avisos s’atenen com a molt en tres quarts d’hora i els animals ixen de la canera vacunats contra la ràbia, desparasitats, amb xip i passaport.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent

Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d’actualitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Xarrada sobre la nova Llei Forestal valenciana a la seu de Compromís

La seu de Compromís a Ontinyent acollirà aquest divendres 17 de novembre una xarrada amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *