728×90 caixa onti estiu
Home > Medi Ambient > La canera renova el clavegueram per a connectar-lo a la xarxa general

La canera renova el clavegueram per a connectar-lo a la xarxa general

La canera comarcal de la Vall d’Albaida iniciarà en breu ña reforma de la instal·lació de sanejament gràcies al Pla Provincial d’Obres i Servicis 2016 de la Diputació. Les obres permetran la connexió del clavegueram a la xarxa general i les millores introduïdes per l’adjudicatària permetran la millora i adequació de l’entorn exterior. Com assenyala el conseller responsable de al canera, Pep Estornell, «Treballem per a millorar les intal·lacions i les condicions en les quals es troben els animals; hi ha tasca per davant que anirem fent pas a pas segons les prioritats».

La intervenció millorarà la salubritat del recinte a més de suposar un considerable estalvi d’aigua. Per això, es protegira la canalització existent amb elements ceràmics i morter de formigó; es realitzarà un punt de recollida superficial de les aigües residuals, que fins ara era linial; i es connectarà amb la xarxa de clavegueram general.

EconomyCash Juny

Gràcies a la col·laboració amb nombroses protectores d’animals estatals, europees i, fins i tot, nord-americanes, la canera va registrar una adopció al dia durant 2016, el que suposa trobar família al 95% dels exemplars que es recullen. La canera actua en els 34 pobles de la Vall d’Albaida, 8 pobles del Comtat i, des de l’any passat, un de la Safor. Els avisos s’atenen com a molt en tres quarts d’hora i els animals ixen de la canera vacunats contra la ràbia, desparasitats, amb xip i passaport.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obert el camí de la Clariana

També s'ha obert el camí del Carril de la Costa