728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > La Canera de la Mancomunitat retorna el 94% dels animals en adopcions i recuperats pels seus propietaris

La Canera de la Mancomunitat retorna el 94% dels animals en adopcions i recuperats pels seus propietaris

En 2017, la canera de la Vall d’Albaida va recollir 39 gossos menys que en 2016. Una disminució del nombre d’animals perduts o abandonats a la qual se suma un tímid repunt en el nombre de gossos recuperats pels seus propietaris que passa del 15 al 16%, «la qual cosa ens convida a pensar que ha augmentat la responsabilitat dels propietaris, tot i que encara queda molta tasca a fer» admet el conseller responsable, Pep Estornell.

Les xifres totals apunten a 420 entrades, un 8’5% menys que en l’any anterior; un 78% d’adopcions, 326; 70 animals recuperats pels amos; i 20 casos d’eutanàsia aconsellada pels veterinaris per haver-se recuperat en mal estat després d’atropellaments o trobar-se en estat terminal. Finalment, un 1% ha augmentat el nombre d’exemplars a la canera que en 2017, a més de millorar les instal·lacions, ha estrenat web per a facilitar les adopcions.

canera.mancovall.com permet efectuar una vista ràpida amb imatge de l’exemplar i dades bàsiques com l’edat, el caràcter o la raça. A banda, s’ha llançat l’audiovisual Una adopció, una nova vida (https://youtu.be/4c6KMoe9H2c) sobre una experiència real per tal de difondre i conscienciar sobre els avantatges d’adoptar un gos en lloc de comprar-lo.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Entre Muntanyes” comença octubre amb rutes a La Pobla del Duc i Agullent

“Entre Muntanyes” és un programa de senderisme conjunt de les Mancomunitats de Municipis de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià-Comtat