728×90 caixa onti estiu
Home > Medi Ambient > Albaida celebrarà el dia de l’arbre aquest diumenge 1 de febrer

Albaida celebrarà el dia de l’arbre aquest diumenge 1 de febrer

La Regidoria de Medi Ambient i la d’Educació de l’Ajuntament d’Albaida amb la col·laboració de tots els centres educatius d’Albaida, l’associació de familiars i malalts d’Alzheimer d’Albaida AFMAVA, Voluntariat Mediambiental, ACIF i l’Equip multidisciplinar Eines, celebraran aquest diumenge el dia de l’arbre.

Durant aquesta darrera setmana de gener ja s’han realitzat algunes activitats didàctiques en les escoles, on els xiquets i xiquetes d’Albaida han après a estimar els arbres i han rebut l’arbret que plantaran el diumenge pel matí a la muntanya. Enguany, seran quatre-cents pins, tres-centes carrasques i cent sabines. La jornada d’aquest proper 1 de febrer, començarà a les deu del matí amb la pujada a la Casa El Clau per a realitzar la plantació d’arbres. Allí, hi haurà un esmorzar popular, i després, cadascú amb la seua aixadeta i el seu recipient, plantarà i regarà l’arbret.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, al capdavant de la qual es troba Josep Penadés, es vol animar a les albaidines i albaidins a contribuir a repoblar les nostres muntanyes tan castigades pels incendis dels últims anys. En paraules del propi Regidor, “si volem una societat més justa i un creixement sostenible, tots i totes hem de posar el nostre granet de sorra”.

Així, la Regidoria d’Educació, encapçalada per Lucia Company, incideix en que el més important es predicar amb l’exemple i, d’aquesta manera, mostrar als nostres fills i les nostres filles l’amor que sentim per la natura. La Regidora afirma que “els mestres intenten inculcar aquest amor als nostres menuts, però és molt important que la família també s´implique”.

Ambdues regidories vos volen recordar que aquestes accions van separades dels colors polítics, de la cultura en què vivim i de la fe que professem. Per això, vos animen a participar a tots i a totes el diumenge de matí acompanyant a les vostres filles i fills a la Casa El Clau a plantar l’arbret.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien les obres per previndre inundacions a Benarrai

Les actuacions s'inicien amb l'execució de dos badens per reconduïr les aigües de la ronda sud cap al col·lector central