Home > Educació > Festa de literatura infantil al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

Festa de literatura infantil al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

Des del mòdul d’Expressió i Comunicació de l’IES d’, l’alumnat d’ , impulsat per la seua professora Laura Ferre, ha organitzat una “Festa de literatura ” d’obres en valencià i escrites per dones.

L’activitat tindrà lloc el dia 6 d’abril de 15:30h a 16:30h al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, situat al Carrer Ramon Llin d’ (al barri de ). Hi vindrà alumnat del col·legi , amb la professora Raquel Reig, però també serà un espai obert a famílies i persones que vulguen acostar-se.

L’activitat tindrà dues parts: una primera on es representarà un conte en format Kamishibai i altra on es realitzarà un taller de relacionat amb el conte. També tindrem la presència de l’escriptora Almudena Francés, que tindrà un espai de signatura de llibres. El grup d’alumnes Andrea Sánchez, Carmen Sanchis, Clàudia Bataller, Paola Soler, Susana Tapia i Laura del Rey han elaborat el Kamishibai a partir del conte d’Almudena Francés, anomenat “La rabosa malfaenera”.

No acaba ací la cosa, ja que l’alumnat està preparant uns vídeos per a penjar al blog del Casal Jaume I i de l’IES en relació al poema “Contes” de l’autora valenciana Dolors Pellicer (extrets del “Pugem amb Globus”) i el conte “Anna, la Sargantana” de l’autora valenciana Irene Blasco Grau (Editorial Tandem).

Font: Casal Jaume I de la Vall d’Abaida

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Teatre Echegaray acull la graduació dels estudiants del Campus d’Ontinyent

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollia hui divendres l’acte de graduació dels 75 estudiants del Campus …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *