Home > General > S’organitza un homenatge al músic ontinyentí Jordi Rodríguez per a febrer de 2017

S’organitza un homenatge al músic ontinyentí Jordi Rodríguez per a febrer de 2017

Aquest matí s’ha anunciat l’organització d’un esdeveniment en homenatge a Jordi Rodríguez, el jove percussionista ontinyentí que va morir el passat mes de juny.

A través d’una fotografia i un breu text, compartit per Gustau Garcia, percussionista del grup Auxili, s’ha anunciat que l’homenatge se celebrarà el dissabte 11 de febrer de 2017, i que serà “tot un dia carregat de tambors, dinar de germanor, actuacions diverses i un concert especial al Teatre Echegarai“.

La publicació, a més, convidava a tota la gent a participar de l’esdeveniment i destacava que prompte es coneixerà més informació sobre l’acte.

Jordi Rodríguez era percussionista especialitzat en músiques afrocubanes i afrobrasileres, havia participat en l’enregistrament de nombrosos discs i havia estat vinculat a formacions musicals com Batukem Tukada, Intokables Big Band, The New Catalan Ensemble o Col•lectiu Tanimbuca, entre altres. A més, també va ser alumne de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), qui li va dedicar un homenatge el passat 16 de setembre, en l’inici de curs del centre.

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal

Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

“Yunke” i Pepe Viyuela encapçalen el cartell del VI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

“Yunke”, un dels mags espanyols de més prestigi internacional, i el conegut actor i humorista …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *