728×90 caixa onti estiu
Home > Destacat > Recisa anuncia una vaga indefinida a partir del dia 29 de Setembre

Recisa anuncia una vaga indefinida a partir del dia 29 de Setembre

La convocatòria de vaga indefinida anunciada per l’empresa Recisa a la Mancomunitat en el Servei de Recollida del Fem a partir del dia 29 de setembre és la prova més palpable del fracàs del PP en la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Cal recordar que no és la primera convocatòria que llança aquesta empresa com a conseqüència dels deutes salarials que la Mancomunitat deu als treballadors de l’empresa. Aquestos deutes són fruit de la  política impulsada pel PP, la qual ja ha efectuat un Pla d’Ajust de 790.000 euros i pretén dur a terme en el proper Ple altre Pla d’Ajust de més 1.100.000 euros. En repetides ocasions EU ha demanat per escrit i als Plens que es realitze una auditoria econòmic- financera per saber l’estat real dels deutes de la Mancomunitat i de la seua situació econòmica. El PP ha fet cas omís de la  sol·licitud de l’auditoria , no obstant això torna a plantejar un nou pla d’ajust sense que la resta de Consellers coneguen l’estat real dels comptes de la Mancomunitat i el deute que l’entitat comarcal ha contret (possiblement supere ja els 5 milions d’euros).

EconomyCash Juny

La Mancomunitat  ha incomplit acords plenaris com ara, l’ordenança de Recollida de Residus, eixir del Consorci de la Generalitat i defensar el Pla de Minimització de Residus, a més a més, no ha desenvolupat la proposta de creació d’una Planta Comarcal tal i com s’estipula al Pla de Minimització.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Aquest dissabte es presenta l’Ontinyent 1931 CF

Abans de posar-se en marxa la competició, l’Ontinyent 1931 CF disputarà un últim partit amistós de …