amic ficcions
Home > Destacat > Problemes amb el subministrament d’aigua a Ontinyent i Albaida per la pluja

Problemes amb el subministrament d’aigua a Ontinyent i Albaida per la pluja

Aquest matí ha sigut interromput el subministrament d’aigua al barri de Sant Rafael d’Ontinyent. El motiu del tall, com confirmaven fonts d’EGEVASA a Televisió Digital d’Ontinyent, ha sigut el trencament d’una de les canonades principals de la ciutat, ubicada junt al riu Clariano, i afectada per les fortes pluges i la crescuda del riu.

La situació ha quedat en mans dels operaris d’EGEVASA i els tècnics de l’Ajuntament, que han interromput el pas d’aigua ha sigut interromput breument per poder posar en marxa el subministrament a través d’altre sector de la xarxa hidràulica d’Ontinyent, segons s’ha explicat des del consistori. Així mateix, en tot moment s’ha buscat garantir l’adequada qualitat de l’aigua subministrada. Al voltant de les 14:30 hores la situació estava solucionada a tot el barri excepte uns 50 habitatges, en els quals el pas d’aigua es reprendria en les següents hores.

Pel que fa al cas d’Albaida, des de EGEVASA s’explicava que la localitat compta amb dues instal·lacions, un dipòsit i un regulador de cabdal. Aquest segon dipòsit regulador s’ha vist afectat per l’aigua de pluja, que s’ha filtrat al seu interior. Per aquest motiu, s’ha procedit a buidar el compartiment i reparar-lo, a la vegada que des de l’Ajuntament d’Albaida es recomanava no beure aigua de l’aixeta durant aquestes hores. Cal apuntar que aquest dipòsit regulador només afecta a la xarxa d’aigua potable d’Albaida.

Tot i això, des de EGEVASA s’ha assenyalat que davant qualsevol incidència o problema amb l’aigua, es pot fer ús del telèfon d’emergències de la mateixa empresa, que és el 96 386 06 38.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Un Pla de Xoc que permetrà reduir a un mes les valoracions de la Dependència en 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un Pla de Xoc que permetrà reduir a un …