728×90 caixa onti
Home > Economia > Ontinyent unifica dos préstecs que estalviaran 250.000 euros els pròxims 4 anys

Ontinyent unifica dos préstecs que estalviaran 250.000 euros els pròxims 4 anys

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent, reunit en sessió extraordinària, ha procedit a aprovar la refinanciació de dues operacions de crèdit per subscriure una de nova en millors condicions, que estalviaran 250.000 euros durant els propers 4 anys. Això serà possible en aprofitar el consistori les directrius aprovades l’any passat per la Secretaria General del Tresor i Política Financera del Govern d’Espanya, que fixava unes condicions de “prudència financera” que limita els interessos a pagar per les administracions publiques.

Així, els préstecs subscrits en 2009 i 2010 amb interessos d’euribor a 12 mesos+1’75 punts i d’euribor a 3 mesos+1’49 punts es substitueixen per un de nou a 20 anys amb un interès d’euribor a 3 mesos+1’20 punts per a una operació per import màxim de 3.331.000 euros. Segons consta textualment a l’informe d’intervenció “amb esta nova operació es compleix amb el principi de prudència, i a més s’aconsegueix l’objectiu de reduir costos financers respecte a les operacions vigents”.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que “tot i que al final els diners que s’han de tornar són els mateixos, al llarg termini anem a pagar menys interessos en el total de vida de l’operació, i al curt termini reduïm en 250.000 euros els diners a amortitzar durant els propers 4 anys, el que ens permetrà comptar amb més recursos per promoure polítiques socials i de promoció econòmica”, assenyalava.

A més a més, afegia Sanchis, “esta nova operació ha estat adjudicada a Caixa Ontinyent, una entitat molt arrelada al nostre territori, que, com fa sempre, revertirà els beneficis que obté a la ciutat en la seua Obra Social al mateix municipi, el que és altre punt positiu a tenir en compte”, assenyalava. L’operació va ser aprovada al plenari amb els vots a favor dels regidors de l’equip de govern i l’abstenció de la resta de grups.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Foment concedeix 982.000 euros per a la Restauració de la Muralla de La Vila

És la major ajuda atorgada a la Comunitat Valenciana dins la línia del 1’5% Cultural del Govern d’Espanya i permet completar l’actuació prevista inicialment