728×90 caixa onti
Home > Economia > Ontinyent trau a concurs públic l’explotació de la Fira de novembre

Ontinyent trau a concurs públic l’explotació de la Fira de novembre

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic l’ocupació temporal del recinte firal durant la Fira de Novembre per al període 2016-2019. El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, destacava l’interès de seguir avançant en aspectes de la gestió de la fira de novembre que ens permeten poder fer-la cada volta més rendible i atractiva per a les localitats veïnes, perquè ha de convertir-se en un element més de promoció econòmica de la ciutat”.

Així, l’edil explicava que amb aquest concurs públic el consistori espera ingressar un cànon mínim de 30.000 euros anuals durant un període de dos anys prorrogable a altres dos, “cosa que ens permetrà comptar amb una major estabilitat en l’ingrés d’aquest cànon, i que ens obri la porta a que la quantitat per la que s’adjudique, al ser a l’alça, puga ser superior a eixos 120.000 euros que s’ingressarien com a mínim en estos 4 anys”.

El plec de condicions tècniques per a l’autorització administrativa de l’ocupació del recinte firal durant la Fira de Novembre estableix els criteris tècnics que han de regir l’autorització de la cessió d’estos terrenys per a la instal·lació i explotació d’atraccions de fira, consistents en elements mecànics, casetes, espectacles, etc així com a la organització i emplaçament de les mateixes, organització i distribució de les quals dependrà de l’adjudicatari.

Aquest mateix document determina aspectes com la documentació a presentar, la ubicació i plànols de les atraccions, la neteja i les normes sanitàries que regiran l’ús d’una superfície de més de 5.800 m2 on s’ubicaran 38 espectacles i atraccions infantils i per a adults. La Fira de Novembre, nascuda l’any 1418, i evolucionada a fira d’atraccions mecàniques, compta a més de amb les atraccions amb més d’un centenar de paradetes i llocs de venda amb productes de tot tipus.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Últims detalls per al dispositiu especial per al “Bou en corda”

El recorregut es modifica enguany per evitar riscos a la zona en obres del barri de La Vila i es comptarà amb un reforç especial de seguretat i neteja