728×90 caixa onti
Home > General > Ontinyent prepara l’espai que albergarà 2.650 places de pàrquing en festes

Ontinyent prepara l’espai que albergarà 2.650 places de pàrquing en festes

L’Ajuntament d’Ontinyent està realitzant diverses tasques per deixar a punt l’espai de 5.400 m2 ubicat al Camí Vell de Xàtiva que permet augmentar a 2650 les places de pàrquing públiques que la ciutat oferirà en festes de Moros i Cristians. Esta zona, ubicada en l’esplanada de l’antiga fàbrica de Gutierrez Fité, es troba en la zona accessible per tant des de la coneguda com a “carretera de València”, a menys de 400 metres lineals de la Plaça de la Concepció, on finalitza el recorregut de l’entrada de Moros i Cristians.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, ha tingut paraules d’agraïment per a Juan Albinyana, propietari de l’esplanada “per cedir-nos per segon any consecutiu per a estes dates un espai que ens resulta molt útil per la seua gran capacitat, situació prop d’un dels accessos a la ciutat i del cor de l’entrada de Moros i Cristians, i on a més a més les millores que hem de realitzar per adequar-lo són molt poc costoses”.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “la majoria de l’espai ja estava pavimentat, i l’any passat ja vam tirar sahorres, així que sobretot estem fent tasques de desbrossament i neteja. A més a més es comptarà amb focus perquè estiga enllumenat i col·locarem senyals per indicar als visitants com accedir a esta zona d’estacionament”, explicava.

Cal recordar que estes places se sumen a les dels pàrquings ubicats al costat del col·legi Martínez Valls, el Recinte Firal, l’aparcament de la zona Germanies (terrenys baix el CEAM), l’aparcament del col·legi Carmelo Ripoll o l’obertura del pàrquing de la Sala Gomis (Multiusos) durant el dia de l’Entrada, un llistat que podria ampliar-se als dies que encara resten per a la “Setmana Gran” morocristiana. A més a més, s’ha renovat l’acord amb el Centre Comercial El Teler per a la utilització pública a preu reduït de part de les places d’estacionament del seu pàrquing durant els 5 dies centrals de les festes.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Castelló: “El temps se li ha anat de les mans al Botànic i no ha fet res”

El portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Els Corts, Alfredo Castelló, ha afirmat avui que …