728×90 caixa onti
Home > Esports > Ontinyent es prepara per a la primera carrera de cros urbà amb temàtica Zombie

Ontinyent es prepara per a la primera carrera de cros urbà amb temàtica Zombie

El passat mes de novembre de 2014, des de TVDigitalOntinyent ja vos avançarem que estaven preparant la primera carrera de cros urbà amb temàtica zombie a la ciutat d’Ontinyent. Aquesta setmana alguns veins de la ciutat veien amb sorpresa com un grapat de “zombies” deambulaven pels carrers del Poble Nou, la Vila, Sant Antoni i el Poliesportiu. Des de la passada tardor, la empresa Vora Serra, SL ha estat treballant per a fer viable aquest projecte que combina fantasia, festa i esport, que compta amb el recolzament tant de l’Ajuntament com de diverses empreses col·laboradores i particulars.

Finalment, la data a la que tindrà lloc esta particular cursa serà el proper 30 de maig de 2015, esperant-se des de l’organització involucrar a més de 2.000 persones entre participants, organització i col·laboradors, amb l’objectiu de convertir esta prova lúdic-esportiva en una referència a nivell estatal a les proves d’aquest tipus. A més de l’acció promocional que tenia lloc ahir a la ciutat, l’organització ha enregistrat una sèrie de vídeos virals que s’han gravat amb la col·laboració de l’empresa local BitMedia, i per als quals es van convocar per xarxes socials a voluntaris interessats en participar. Les peculiaritats, característiques i sorpreses que inclourà la “Crosszombie” seran presentades en breu en roda de premsa.

http://crosszombie.com/

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El CAVA obté sis pòdiums a Canals i Aielo de Malferit

Continua el treball del club d'atletisme