fira 728×90
Home > General > Ontinyent completa la neteja dels dipòsits d’aigua potable de la població

Ontinyent completa la neteja dels dipòsits d’aigua potable de la població

L’empresa EGEVASA, concessionària del servei de subministrament d’aigua potable de la ciutat, ha procedit aquesta setmana a completar la neteja periòdica dels diferents dipòsits de la població. En concret, dimecres passat, 1 de març, es completaven els treballs en el dipòsit de Tarongers, una actuació que era realitzada en presència del regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, així com de tècnics de l’Ajuntament i l’empresa.

Aquests treballs s’emmarquen dins del Protocol d’Autocontrol i Gestió del Proveïment d’aigua de consum humà de EGEVASA per a la infraestructura municipal de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent, seguint les indicacions arreplegades en el RD 140/20003, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà.

L’objectiu d’aquests treballs és doble: D’una banda es compleixen amb les indicacions legals que marquen l’aigua de potable i apta per al consum, i d’altra banda s’inspecciona i repara les possibles deficiències que puguen existir a l’interior dels gots, amb el que es podrà allargar la vida útil d’aquestos dipòsits.

La infrastructura de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent compta amb 5 dipòsits, els quals sumen un volum d’emmagatzematge de més 20.000 m3. Manuel Cuesta destacava “la importància de tenir nets aquestos dipòsits, que reben tot el volum extret dels pous, i dels quals es proveeix d’aigua la nostra ciutat”. En els dipòsits es realitza la funció de cloració, tenen una capacitat d’emmagatzematge per a una mitjana de 3 dies de consum i permeten un subministrament continu i homogeni a tots els punts de la xarxa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Nous serveis al Polígon El Pla per afavorir l’activitat de les empreses

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat l’execució diverses obres de millora d’infrastructures i serveis al polígon industrial …