728×90 caixa onti
Home > Destacat > Nova condemna per a l’Ontinyentí Ramon Cerdà

Nova condemna per a l’Ontinyentí Ramon Cerdà

L’Ontinyentí Ramon Cerdà Sanjuán, ha estat condemnat novament, a dues penes de 30 i 20 mesos de presó per delictes contra la Hisenda Pública i falsedat documental.

Segons ha informat “Levante” Després que l’any passat l’Audiència Nacional li imposara 13 mesos de presó per la seua vinculació en una trama de societats pantalla creades per ell, que permetien eludir el pagament d’impostos, ara el mateix òrgan judicial li ha imposat una nova sanció, la qual el condemna a dos penes de 30 i 30 mesos de presó.

En aquesta ocasió, l’Audiència li atribueix a l’empresari i novel·lista d’Ontinyent l’autor d’una altra xarxa idèntica a la primera condemna, on ell i altres 13 condemnats, haurien defraudat quasi 3 milions d’euros, pel qual se li exigeix tornar a l’administració eixe import, i al qual se li suma una multa d’un 125%.

Segons ha informat la mateixa font, la Justícia va dividir la instrucció en 5 peces que atenien a Cerdà. A més ha sigut l’únic que no va confessar la seua culpabilitat en seu judicial. Segons consta la sentència, l’empresari va crear societats pantalla, on l’única finalitat era permetre a tercers defraudar a Hisenda a canvi d’una comissió que es repartia l’organització.

Modus operandi
L’empresari creava societats mercantils per a la venda mitjançant internet o qualsevol altre mitjà, on oferia als compradors un “testaferro” com a administrador, que en alguns casos eren persones reals amb escassos recursos econòmics que eren remunerats per convertir-se en falsos administradors de les empreses, i obrir comptes bancaris per a les societats implicades.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent retrà homenatge aquest dissabte a 8 personalitats històriques de la sanitat local

Els carrers adjacents al nou Hospital recordaran als metges José Riera, Juan Sayas, Rafael Rovira, Rafael Galiana i Luis Bonastre; les comares Maria Casanova i Guadalupe Prats; i l’infermera Rosario Llin