Home > General > Un nou vehicle elèctric farà més segur el treball al cementeri d’Ontinyent

Un nou vehicle elèctric farà més segur el treball al cementeri d’Ontinyent

Un nou vehicle elèctric farà més segur el treball al cementeri municipal d’Ontinyent. El regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis; la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor; i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, presentaven hui el nou transport, dotat amb plataforma elevadora portafèretres.

Mercedes Pastor explicava que aquest vehicle “millorarà la qualitat del servei que presta l’Ajuntament i les condicions de treball dels funcionaris, ja que aquest transport compta amb una sèrie de mesures de seguretat i millores que l’anterior vehicle no tenia, de manera que les tasques que s’han de dur a terme es puguen executar de manera més segura i eficaç”, assenyalava. Pastor afegia que l’adquisició d’aquest vehicle és una nova mostra del treball conjunt entre les diferents regidories, “una tasca conjunta que està sent molt positiva i que està permetent millorar visiblement el cementeri”, assenyalava.

Joan Sanchis explicava que aquest vehicle, que abans d’arribar a Ontinyent va estar exposat per l’empresa fabricant a la fira Funermostra, “està homologat i totalment adaptat a les particulars necessitats del nostre cementeri”, comptant amb estabilitzadors hidràulics, inclinòmetre, una plataforma giratòria en 180º amb una superfície de treball de quasi 3 m2 o pantògraf amb elevador hidràlulic. Sanchis felicitava al seu torn a les regidories de Cementeri i Serveis Municipals “pel treball que estan fent per tenir un cementeri del que podem estar ben orgullosos, un espai molt important on estan les nostres persones volgudes i que ha d’estar en les millors condicions possibles”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els socialistes d’Ontinyent donen suport a les reivindicacions dels festers sobre l’ús de la pólvora

Els socialistes d’Ontinyent han mostrat el seu suport a les reivindicacions de la UNDEF i …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *