Home > General > Nou projectes opten a l’11é Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida de l’IEVA

Nou projectes opten a l’11é Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida de l’IEVA

Acabat el termini de presentació de projectes per a participar en l’11è d’Investigació de la Vall d’, convocat per l’Institut d’Estudis de la Vall d’ en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’ i , són nou els treballs que optaran a aquesta beca, dos més que en l’edició anterior.

El premi d’investigació de l’, convocat de manera biennal, té I’objectiu d’ajudar a la realització d’estudis sobre la realitat comarcal que contribuïsquen a un millor coneixement prospectiu de la Vall d’Albaida i a la seua interrelació amb l’exterior.

El premi consisteix en una beca de 3.000 euros al projecte d’investigació original que tracte sobre algun dels temes següents: socioeconomia, sociologia, política (interrelació amb les Comarques Centrals Valencianes, vertebració comarcal…), patrimoni, cultura, art, educació, infraestructures (, comunicacions viàries…), (, ,….) o d’altres, sempre que estiguen referits a la Vall d’Albaida, al seu passat, al present o fent projectes de futur.

El jurat, en aquesta edició del premi, el formen:

– Vicent Terol i Reig (Albaida), doctor en Geografia i Història per la Universitat de València, director de l’ d’Ontinyent i director també de la revistra Alba d’estudis comarcals.

– Josep Enric Oltra i Benavent (Quatretonda), llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València, especialitat en Botànica, guanyador del 10é Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida pel projecte “Els noms del éssers naturals. Recerques etnobiològiques a la Vall d’Albaida”.

– Isabel Donet Sànchez (Benigànim), periodista i assessora en comunicació i assessora en política informativa.

– Francisco Bueno Camejo (Las Palmas de Gran Canaria), llicenciat en Geografia i Història i Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València. Professor del Departament de l’Art de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

– Jordi Casanova Mollà (l’Olleria), llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València, especialitzat en Neurologia, i doctorat a la Universitat de Barcelona.

Amb ells, valoraran els treballs el conseller d’ de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Pep Estornell, el president de Caixa Ontinyent, , el cronista oficial d’Ontinyent, Alfred Bernabeu, en representació de l’alcalde d’Ontinyent, i el president de l’IEVA, Josep Calatayud.

La resolució es farà pública a finals de desembre.

Font: Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’implanta a Ontinyent un servei online per gestionar documents i rebuts municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa “La meua carpeta”, un servei que permet obtenir certificats …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *