matricula iespouclar 728x90px
Home > General > Es modifica la direcció del trànsit al carrer Jaume I d’Ontinyent

Es modifica la direcció del trànsit al carrer Jaume I d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent modificarà a partir del proper divendres 29 de desembre la direcció del trànsit del tram del carrer Jaume I el Conqueridor comprés entre el carrer del Pare Ferran Alcina i l’avinguda del Llombo, per tal d’eliminar situacions de perill i millorar la seguretat de conductors i vianants. L’actuació, que compta amb el vist-i-plau de l’Associació de Veïnal del Llombo, permetrà descongestionar els voltants del CEIP Lluís Vives, i suposa un pas més en la reordenació progressiva del trànsit rodat entre els barris de Sant Rafel i el Llombo començada amb el canvi de direcció de la coneguda com a “corba dels jutjats” al carrer de la Magdalena.

Amb el canvi de sentit que entra en vigor aquest divendres, els vehicles que baixen pel carrer de les Monges Carmelites procedents del carrer de la Magdalena, en arribar a la corba que connecta amb Pare Ferran Alcina i Jaume I, podran continuar circulant en sentit sud pel carrer Jaume I fins a arribar a l’avinguda del Llombo.

La regidora de Seguretat, Tudi Guillem, explicava que aquesta modificació, igual que l’anterior, respon als objectius marcats pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Ontinyent (PMUS) amb el que “a més de millorar la seguretat en un punt complex per als vehicles, es potencia que el vianant siga el principal protagonista de la mobilitat a la ciutat”. Per tal de fer la transició de la manera més segura possible, la Policia Local disposarà un control especial de trànsit durant els primers dies, mentre els conductors s’habituen als canvis.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

També pot interessar-te

Més de 600 membres de Creu Roja celebraran el 19 de maig a Ontinyent el Dia Mundial de la Creu Roja

El proper dissabte 19 de maig la localitat d'Ontinyent acollirà la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja. Es tracta d'una cita a la qual està previst assistisquen més de 600 voluntaris i voluntàries de l'Organització Humanitària procedents de punts de tota la província de València.