ua 2018
Home > Destacat > Malestar per la massificació i descontrol al paratge del Pou Clar d’Ontinyent
Fotografies de "Vecinos Galindo pou Clar" publicades a Facebook.

Malestar per la massificació i descontrol al paratge del Pou Clar d’Ontinyent

En les últimes setmanes s’està denunciant en repetides ocasions el descontrol existent al paratge del Pou Clar d’Ontinyent, en relació amb l’afluència massiva de gent i les conseqüències que açò està suposant.

En diferents publicacions a les xarxes socials està denunciant-se, per una banda, la manca de vigilància dels llocs on s’estacionen multitud de vehicles, tant cotxes com autobusos, que envaeixen zones de camins o ocupen el reduït espai existent junt a la carretera, obligant als vehicles que circulen entre Ontinyent i Bocairent a eixir del seu carril. Per altra banda, aquestes denúncies parlen d’una inacció i traspàs constant de les responsabilitats entre institucions i forces de seguretat. Així, segons aquestes queixes, la Policia Local no intervé, ja que la zona està fora del nucli urbà, però la Guàrdia Civil tampoc ho fa, ja que la zona està marcada amb senyals municipals. Els escrits de queixa també nomenen una reunió amb l’Ajuntament, en concret amb l’alcalde i les regidories d’urbanisme i medi ambient, en la qual se’ls va prometre controlar l’aparcament i fer ús del servei de grua, tot i que, segons denuncien, en la pràctica no s’han complit.

Les diferents publicacions fan una crida a la necessitat d’abordar solucions de cara a l’augment de visitants, relacionades amb la gestió de l’aforament, la necessitat de personal com socorristes, així com altres accions encaminades a protegir i mantenir el paratge.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La “Cultura de Barri” trau al carrer mig miler de persones

La programació continua amb projeccions i noves activitats musicals als propers dies