ua 2018
Home > Esports > L’Olleria millorarà el poliesportiu municipal gràcies al Pla SOM de la Diputació de València

L’Olleria millorarà el poliesportiu municipal gràcies al Pla SOM de la Diputació de València

La Diputació de València invertirà en l’Olleria 150.368,38€, dins de les ajudes del Pla SOM 2017, i que es destinaran a fer diferents millores en el Poliesportiu municipal. Unes millores que David Millán, regidor d’esports de l’Ajuntament de l’Olleria valora molt positivament, “són moltes les demandes esportives dels veïns i veïnes de l’Olleria, perquè cada vegada hi ha més gent que practica esport, el que ve a demostrar que estem portant a terme una bona gestió esportiva a la localitat”.

Millán ha volgut agrair personalment a Jorge Rodríguez, President de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, la concessió d’estes ajudes que permetran la construcció d’una pista polivalent, que estarà ubicada al costat de la pista d’skate-board i que es destinarà a la pràctica del futbol sala i el bàsquet. “És una demanda de molts joves que volen tindre una pista a l’aire lliure per a practicar aquests esports i actualment no en tenen”.

La inversió també permetrà la construcció d’una nova pista de pàdel, en l’actualitat sols hi ha una i és totalment insuficient per a la demanda que hi ha. S’acondicionarà el frontó que es troba molt deteriorat pel pas del temps i es millorarà la il·luminació del camp de futbol de gespa artificial.

En total un conjunt de millores que permetran millorar considerablement les instal·lacions esportives de l’Olleria, i que Jorge Rodríguez ha valorat molt positivament destacant com molt bona la decisió de l’equip de govern d’invertir estes ajudes en millorar la pràctica esportiva en la localitat.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Benicolet guanya 40-30 front a Otos

Sis equips de la Vall d’Albaida i sis de la Costera van arribar a els finals que van culminar amb una partida d’exhibició pels 15 anys