728×90 caixa onti estiu
Home > General > Les restes mortals d’Aureli Blasco ja descansen al cementiri municipal d’Ontinyent

Les restes mortals d’Aureli Blasco ja descansen al cementiri municipal d’Ontinyent

El regidor de Cultura va vetllar personalment perquè el trasllat de les despulles del pintor des de Madrid es feren de la manera adequada

Representants de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació La Nostra Terra, acompanyats per membres de distintes associacions locals i veïns en general, van rebre ahir al cementiri municipal les restes mortals del pintor ontinyentí Aureli Blasco Maicas, que tornaven des de Madrid, on fins ara descansava el seu cos, evitant així que  les despulles foren dipositades en una ossera comuna. Es va aprofitat l’arribada del cos d’Aureli Blasco per retre-li homenatge a aquest artista que dur a terme la seua activitat a la segona meitat del segle XIX.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraia a La Nostra Terra, entitat impulsora de la iniciativa de recuperar el cos d’Aureli Blasco, “la seua tasca per recuperar la memòria dels il.lustres oblidats i desconeguts d’Ontinyent, perquè gràcies a ella els nostres il.lustres cada volta son menys oblidats. Ara l’objectiu és donar continuitat a la iniciativa i que estes persones siguen cada volta més conegudes”, destacava. El primer edil agraïa també l’esforç i el treball del regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, “qui fins i tot es va desplaçar a Madrid per comprovar i garantir que el trasllat de les restes i de la làpida es feia de la manera adequada, com així va ser”, conclou l’alcalde.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Manifestació per la defensa de les pensions públiques

La Coordinadora de Pensionistes de la Vall d´Albaida fa una crida a tots els pensionistes …