L’Ajuntament d’Ontinyent adquireix 3 cases per ampliar la placeta de Sant Carles

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a l’adquisició de diversos immobles en estat de ruïna al Carrer Maians per tal d’enderrocar-los i ampliar la placeta de Sant Carles. En concret, el consistori, que ja tenia en propietat l’edifici del nº51 del Carrer Maians, acaba d’adquirir el nº49 i està finalitzant l’adquisició del nº47, tots situats en la zona confrontant a l’Escola per a Adults i junt a la zona d’esplai adjacent a l’Esglèsia de Sant Carles.

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, ha explicat que el Govern d’Ontinyent projecta enderrocar estos edificis en estat de ruïna, per tal d’ampliar la placeta dels seus 145 m2 actuals fins a 517 m2, “dotant així d’una nova imatge a la zona i contribuint a la revitalització del Carrer Major”, manifestava.

A més dels 292 m2 de planta que es guanyarien en adquirir i enderrocar estos habitatges, caldria sumar els 71 m2 que s’afegirien de l’actual accés de l’EPA, “assolint una superficie 3’5 voltes més gran que la de l’actual placeta, que passarà a ser tota una plaça, sense diminutius”, afegia Peris. Els detalls sobre la disposició del mobiliari, vegetació i altres elements de la plaça encara estan per determinar, i seran concretats a través d’un projecte que s’elaborarà una volta s’enderroquen els edificis.

Aquesta intervenció s’emmarca en les accions empreses pel Govern d’Ontinyent per revitalitzar el Carrer Major, entre les que també es troben la dotació de serveis municipals a aquesta via (Policia Local, PROP, “Soterrani d’Idees”, oficina tècnica, Promoció Econòmica oficina de l’Emprenedor…), la retirada del bastidor de grans dimensions que va dificultar durant anys el pas per aquesta zona; la posada en marxa de bonificacions i ajudes a l’obertura d’establiments i arrendament de locals; o més recentment l’anunci del canvi dels 57 punts de llum dels carrers Gomis i Maians per altres tants amb lluminàries LED amb un major rendiment lumínic i menor consum.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …