Home > Cultura > L’Ajuntament d’Albaida dedicarà este dissabte als seus majors

L’Ajuntament d’Albaida dedicarà este dissabte als seus majors

celebrarà per primera vegada el dia de les persones majors este dissabte 28 de gener. Esta conmeració, que finalment es podrà realitzar després d’un gran esforç, era un desig personal de la Regidoria de i amb Mª Ángeles Salom, al capdavant, i també de l’Ajuntament d’Albaida.

Els nostres majors en la seua primera podran disfrutar d’una representació teatral en el Odeón a les 18:00h. L’obra teatral anomenada ‘A la primera pedra’ correrà a càrrec de l’Associació Amics del de Bocairent i després de la representació podran disfrutar d’un berenar al llar dels jubilats.

En esta primera festa eixes són les activitas previstes per als majors d’Albaida dissenyades amb l’objectiu que gaudisquen d’un dia diferent  i sobretot molt especial. Amb la celebració d’esta festa l’ajuntament d’Albaida aconsegueix que tots els grups socials i d’edat de la ciutat estiguen representats a les activitats organitzades durant l’any per les diverses regidories.

Esta celebració que pretén convertir-se en anual, tot i que no serà sempre el 28 de gener, es realitza amb l’objectiu de recordar la importància dels majors en la ciutat d’Albaida, així com la seua contribució a la nostra societat en general. L’ajuntament d’Albaida amb estes accions demostra una vegada més la importància que tenen els per l’actual equip de govern.

Relacionats

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Nova convocatòria de subvencions de kits per fer elèctriques les bicicletes urbanes a Ontinyent

Ontinyent ha llançat una nova convocatòria de subvencions per a l’adquisició de kits per fer …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *