728×90 caixa onti
Home > General > “L’Ajuntament al Barri” posa en valor els 3 milions d’euros invertits al Poble Nou

“L’Ajuntament al Barri” posa en valor els 3 milions d’euros invertits al Poble Nou

El barri del Poble Nou ha registrat al que portem de legislatura una inversió pública superior als 3 milions d’euros. És una de les dades posades en valor al marc de “L’Ajuntament al barri”, la campanya de foment de la participació ciutadana impulsada pel consistori ontinyentí per augmentar el contacte directe amb el veïnat, explicant les accions realitzades, els nous projectes, i recollint suggerències i recomanacions de particulars, associacions i col·lectius de cada zona.

L’Alcalde Jorge Rodríguez i diversos regidors han pogut atendre personalment a la ciutadania en un punt de trobada ubicat en ple carrer, a la Plaça de Sant Domingo. Jorge Rodríguez destacava l’interès d’esta iniciativa “amb la qual donem compte a la ciutadania d’allò que s’ha fet al barri, explicar nous projectes que volem dur a terme en esta legisltura i mes enllà, i fomentar el contacte directe amb el veïnat, per saber què pot fer l’Ajuntament per a fer-los la vida més fàcil, atenent xicotetes consultes que es poden convertir en propostes de millora”, assenyalava.

Entre les accions executades al barri als últims 3 anys, i que han suposat una inversió superior als 3 milions d’euros, on destaquen es troben els programes de rehabilitació d’edificis i habitatges (Ontinyent Rehabilita, amb més de 500.000 euros de fons municipals, o el programa ARRU amb més de 1 milió de l’Ajuntament, la Conselleria d’Habitatge i el Ministeri); la reurbanització de la Placeta de Sant Carles (250.000 euros); o la imminent modernització i adequació de la Casa de Cultura (410.000), entre d’altres. A més a més  s’han fet accions de millora com la renovació del col·lector de Sant Jaume o la renovació de l’enllumena del Carrer Major; i s’ha apostat per la dotació i reforç de serveis al barri, la potenciació de les activitats culturals i esportives i atenció a les demandes veïnals.

Entre les properes inversions a dur a terme al barri es troben el projecte “Riu Viu” amb la recuperació del marge dret del Clariano, la I Fase de les millores al Pont Vell, la reurbanització del carrer Tomás Valls o les fases I i II per a la creació del nou Museu del Textil de la Comunitat Valenciana, entre d’altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent se situa en el “top 10” dels municipis exportadors valencians

L’alcalde analitza amb els empresaris la marxa del programa d’ajudes a la comercialització i internacionalització, que ha quasi triplicat les subvencions atorgades a l’últim any