728×90 caixa onti estiu
Home > General > La pista de gel s’obri al públic amb gran èxit entre els escolars

La pista de gel s’obri al públic amb gran èxit entre els escolars

Comerç IN i COEVAL elogien la idea i consideren “que dona “competitivitat i posicionament a la ciutat”

Tots els costos d’instal·lació de la pista i consum elèctric estan assumits al 100% per l’empresa promotora

EconomyCash Juny

La pista de patinatge sobre gel situada a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent es va obrir ahir divendres al públic amb una gran acollida entre les decenes d’escolars que han estrenat la instal.lació. Han estat alumnes del Col.legi Públic Bonavista els que, acompanyats per responsables educatius del centre, han estat els primers en gaudir d’una instal·lació que estarà a la ciutat durant totes les festes nadalenques.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel President de COEVAL, Rafa Pla; el President de Comerç IN, Rafa Vaello; i els regidors Rebeca Torró, Pepe Pla i Manuel Cuesta, han visitat aquest matí la pista, que ha estat instal·lada durant esta setmana per l’empresa promotora, Gel-Ice. L’alcalde destacava que “es tracta d’una iniciativa d’una ciutat en la que passen coses diferents a les que passen en altres llocs. Volem que Ontinyent siga un pol d’atracció, no sols per als nostres veïns, sinó que també duga visitants de La Vall d’Albaida i altres comarques que puguen acompanyar-nos i fer ací les seues compres”, apuntava.

Les despeses d’instal·lació de la pista i consum energètic no li costarà ni un euro a l’Ajuntament d’Ontinyent, ja que estan a càrrec de la pròpia empresa promotora, qui ha aconseguit al seu torn patrocinis privats. Tal com explicava el primer edil, la iniciativa “ha estat possible gràcies a la implicació de l’empresa Gel-Ice i la resta d’empreses de la ciutat que s’han volcat en un projecte que no es sols una iniciativa de l’ajuntament, sinó de tota una ciutat que vol fer coses i no oblida la seua capacitat per emprendre”, destacava Jorge Rodríguez.

Des de la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL), el seu president, Rafael Pla, valorava molt positivament la iniciativa “per dues coses principalment: perquè ha intentat donar competitivitat i posicionament a la ciutat amb el menor cost, i perquè ha vullgut anar de la mà del mon empresarial”, tant amb la secció d’hosteleria i artesania de COEVAL com de l’associació de comerciants Comerç IN. “És moment de treballar junts per poder crear la riquesa que la ciutat i la comarca necessiten”, destacava Pla.

Per la seua part, el president de Comerç IN, Rafael Vaello, explicava que quan l’alcalde i el regidor de comerç li van traslladar la idea, li va semblar magnífica, “ja que va a dinamitzar la ciutat i fer que molta gent de la comarca vinga, ajuda a potenciar la capitalitat de comarca i a que la gent d’Ontinyent tinga un lloc on passejar amb els seus xiquets en dies de compres com per exemple el d’aquest proper diumenge, al qual els comerços estaran oberts durant tot el dia”, explicava. Vaello recordava també que Comerç IN regalarà entrades i descomptes per a la pista de gel entre els seus clients durant estos dies.

Aquesta pista de patinatge sobre gel a Sant Domingo serà un dels principals atractius de la ciutat durant estes festes, però l’alcalde recordava que “a més a més, hem respectat les tradicions, i hi haurà un Betlem que estarà a la Plaça de l’Ajuntament, i un mercat nadalenc de cara a la setmana de reis a la Plaça de la Concepció i el Carrer Major, ja que hem vullgut repartir elements nadalencs atractius per tota la ciutat”, concloïa Jorge Rodríguez.

Preocupació per l’actitud del PP local

Per altra banda, des del Govern municipal han lamentat que el PP d’Ontinyent es posicione en contra de la pista de gel, “una iniciativa recolzada de forma unànim des del sector empresarial i comercial, que ha estat molt ben acollida pels centres educatius i que pensem que també ho va a estar per la ciutadania en general”.

Igualment han mostrat la seua preocupació perquè al PP local li semble bé gastar 30.000 euros en un Betlem, “i pose peros a una activitat dinamitzadora com aquesta. Tot i això, el fet que el PP estiga en contra de la iniciativa ens reforça en la idea de que aquesta és un encert”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

Ontinyent atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrkings …