Home > General > La Botifarrera com exemple del potencial agroalimentari d’Ontinyent

La Botifarrera com exemple del potencial agroalimentari d’Ontinyent

L’ càrnica La Botifarrera “és un exemple perfecte del potencial agroalimentari d’Ontinyent, on el sector tèxtil és la nostra punta de llança però podem acollir indústries de tots els sectors”. Així ho manifestava l’Alcalde d’Ontinyent, , al transcurs de la visita que ha realitzat a aquesta que compta amb 60 treballadors i treballadores i proveeix supermercats de tota la , , Balears i Múrcia.

La Botifarrera, amb més de 30 anys d’història, produeix més de 40 tipus d’embotits a les seues instal•lacions ubicades a la Senda dels Cinc Germans, amb una facturació anual superior als 5 milions d’euros. L’alcalde, que acudia acompanyat pel regidor coordinador de Territori, , feia un recorregut per l’empresa acompanyat de José García i Juan García (copropietaris), Rebeca Barberà (encarregada de qualitat) i Nati Mollà (cap de producció). El primer edil recordava les que l’Ajuntament ofereix a les empreses locals a través dels Plans de Reactivació Econòmica que ve posant en marxa, com ara les per a realització de catàlegs d’empresa o el programa de crèdits en condicions favorables que es pot emprar per modernitzar equipaments.

L’alcalde destacava que “la indústria ha de ser un dels principals pilars de la recuperació econòmica, i les empreses que aposten per la nostra ciutat sempre van a tenir totes les ajudes i facilitats possibles que pugam donar des de l’Ajuntament”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’implanta a Ontinyent un servei online per gestionar documents i rebuts municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa “La meua carpeta”, un servei que permet obtenir certificats …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *