728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Joan Torró presenta el seu llibre “L’esperit de l’Àguila” a Ontinyent

Joan Torró presenta el seu llibre “L’esperit de l’Àguila” a Ontinyent

La Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep d’Ontinyent acollirà aquest divendres 14 de febrer la presentació del llibre “L’esperit de l’Àguila” de Joan Torró (Ontinyent, 1959), una activitat organitzada conjuntament per la Biblioteca Municipal d’Ontinyent i l’editorial Germania.

Joan Torró és llicenciat en Filologia catalana per la Universitat de València i catedràtic de Secundària. Actualment exerceix la docència i, en les seues estones lliures es dedica a escriure històries. Ha escrit obres de caràcter didàctic i etnològic. Entre altres incursions en la literatura, ha publicat “El segon paradís” (Tàndem 1998); “El justícia” (Bromera 2003), obra amb la qual va ser guardonat amb el premi de narrativa històrica juvenil “El far de Cullera”; i “Pluja a la mar” (Publicacions Universitat de València 2010).

La seua darrera novel·la, “L’esperit de l’Àguila” (Germania 2013) conta la història que fa uns 12.000 anys, naix el protagonista: Bicum, que és criat per l’home savi del poblat i la dona fetillera. A aquest, que assoleix un nivell intel·lectual insòlit, se li uneix un extraordinari “amic” que l’acompanyarà en la recerca del seu destí. L’acte tindrà lloc aquest divendres a partir de les 19:30 hores, a la Biblioteca de Sant Josep (Av. Manuel Sanchis Guarner, s/n, al costat de la Sala Gomis) amb entrada lliure, on a més de l’autor, que signarà exemplars, intervindrà Josep Montoro com a presentador de l’acte.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Justícia dóna llum verda definitiva al nou Palau de Justícia al barri del Llombo

La Conselleria de Justícia ha donat llum verda definitiva al nou Palau de Justícia al …