amic ficcions
Home > General > Es reemplacen vàries plaques de formigó deteriorades al Pont del Salt del Bou d’Ontinyent

Es reemplacen vàries plaques de formigó deteriorades al Pont del Salt del Bou d’Ontinyent

Les tasques les està realitzant la Conselleria d’Infrastructures a petició del Govern d’Ontinyent

Operaris del Servei de Conservació de Carreteres de la Conselleria d’Infrastructures estan procedint al canvi de part de les plaques de formigó que permeten el trànsit peatonal pel Pont del Salt del Bou. Una volta detectat el problema per part del departament d’Obres, l’Ajuntament d’Ontinyent es posava en contacte amb la Conselleria d’Infrastructures i Transport de la Generalitat Valenciana, a qui li correspon el manteniment d’aquesta infrastructura, per tal que procedira al canvi de les plaques deteriorades.

L’estat de les plaques no revestia cap perill greu per als peatons, donat que estos elements es van col·locar per fer les funcions de vorera per damunt d’uns espais per on passen diferents conductes, i per baix d’aquestos hi ha altra capa de més de 15 centímetres de formigó.

la Coordinadora de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Serveis Municipals, Rebeca Torró, assenyalava que “els desperfectes anaven a pitjor amb el pas del temps pel què ens vam dirigir a la Conselleria perquè aquesta actuara abans que es dificultara més el trànsit peatonal”, afegeix.

L’actuació iniciada hui divendres es reprendrà la setmana que ve, i no ha suposat cap tall de trànsit en el pont ni per als vehicles ni tampoc per als peatons, ja que mentre s’actua a un dels passos peatonals del pont poden emprar l’altre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un Pla de Xoc que permetrà reduir a un mes les valoracions de la Dependència en 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un Pla de Xoc que permetrà reduir a un …