Home > General > Els Joves de Compromís denuncien manipulació mediàtica del govern del PSOE a Ontinyent
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Els Joves de Compromís denuncien manipulació mediàtica del govern del PSOE a Ontinyent

A continuació s’ofereix el comunicat emés per JovesPV- en relació amb la comunicativa de l’Ajuntament d’Ontinyent:

JovesPV- per Ontinyent han emès un comunicat en el qual han lamentat diversos successos dels darrers mesos pel que fa a la política comunicativa de l’Ajuntament d’Ontinyent, actualment governat per una majoria absoluta del , encapçalat per .

Segons afirmaven des de les joventuts valencianistes, “la política comunicativa de l’actual govern municipal és igual o pitjor que la de la majoria absoluta del de , ja que a la pàgina web municipal pagada per tota la ciutadania d’Ontinyent, manipula la informació de manera escandalosa”. En eixe sentit, JovesPV-Compromís recordaven “les queixes manifestades per associacions veïnals com la del Llombo o les dels directius dimissionaris de l’Ontinyent Club de Futbol”, que apuntaven a una manipulació interessada de la informació per part del govern del PSOE que dirigeix Jorge Rodríguez, per tal de silenciar qualsevol crítica que puga rebre la seua gestió.

En la mateixa línia, Joves de Compromís han volgut manifestar el seu “profund descontent” pel poc suport i la “nul·la cobertura mediàtica” per part de l’Ajuntament que va rebre la presentació del conte infantil “Melcioret vol ser músic”, obra de l’estudiós ontinyentí Miquel Àngel Múrcia, “una obra de la qual ens hauríem de sentir orgullosos i orgulloses com a poble, ja que servirà per divulgar la figura del músic més il·lustre que ha tingut la nostra ciutat, Josep Melcior Gomis”.

De la mateixa manera, les joventuts valencianistes han lamentat “que la majoria absoluta del PSOE estiga derivant en tics absolutistes i sectaris, arribant fins i tot a silenciar els regidors i regidores de l’oposició a les notes del premsa del gabinet de comunicació de l’Ajuntament, tal i com es pot comprovar a la notícia sobre la de l’ sobre les persones refugiades que va tindre lloc divendres passat a la Casa de Cultura. Segons la nota de premsa publicada a la web municipal, sols hi van assistir tres regidors del PSOE, però la regidora i portaveu de Compromís, Sílvia Urenya, també hi va acudir per donar suport a un tema tan sensible per a la ciutadania”.

Per a finalitzar, els i les Joves de Compromís han aconsellat al govern municipal “que dialogue més i sàpiga fer front a les crítiques, perquè la societat ontinyentina és plural i diversa, i la majoria absoluta no s’ha de confondre amb el poder absolut. Caldria que recordaren l’època en la qual Jorge Rodríguez, o Sayo Gandia estaven en l’oposició i van patir l’absolutisme de Lina Insa, per a no continuar repetint els errors del passat.”

Font: JovesPV – Compromís per Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’implanta a Ontinyent un servei online per gestionar documents i rebuts municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa “La meua carpeta”, un servei que permet obtenir certificats …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *