amic ficcions
Home > Educació > El Teatre Echegaray acull demà l’acte de graduació dels estudiants del Campus d’Ontinyent

El Teatre Echegaray acull demà l’acte de graduació dels estudiants del Campus d’Ontinyent

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà demà divendres a les 19:00 hores l’acte de graduació dels 75 estudiants del Campus ontinyentí que han finalitzat els seus estudis, la tercera graduació d’alumnes del grau de Finances i Comptabilitat i la quarta de Magisteri Infantil.

L’acte comptarà amb la presencia de l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el Degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; el Degà de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort; així com de representants de les entitats que conformen la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars dels alumnes que finalitzen els seus estudis.

El President de la Fundació Campus Ontinyent i Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que “volem que els estudiants se senten en una veritable ciutat universitaria, que no troben a faltar res d’allò que tindrien estudiant a una gran capital, i en esta línia pensem que organitzar un acte com aquest és de justicia amb l’alumnat que va triar Ontinyent per a formar-se i finalitza el seu cicle al nostre Campus”, assenyalava.

L’acte, que començarà amb la projecció d’un vídeo, inclourà a més de les intervencions dels membres de la taula les de les doctores Teresa Sanchis i Carmen Agulló com a padrines de les promocions de Finances i Comptabilitat i de Magisteri Infantil, respectivament, així com de representants dels estudiants. Una volta fets els parlaments i lliurats els diplomes als 75 titulats, l’acte es tancarà amb la interpretació de l’himne universitari “Gaudeamus igitur”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El televisiu psicòleg-forense Javier Urra visitarà Ontinyent per parlar de les addiccions al joc

La xerrada inclosa dintre de l’Escola de Famílies serà el proper 11 de desembre a la Sala Gomis a partir de les 19:00h