728×90 caixa onti
Home > General > El Servef seleccionarà 30 desocupats que intervindran al Taller d’Ocupació d’Ontinyent

El Servef seleccionarà 30 desocupats que intervindran al Taller d’Ocupació d’Ontinyent

L’Oficina del Servef d’Ontinyent manté obert des d’esta setmana i fins el proper dilluns dia 1 de desembre el termini per a la presentació de sol·licituds per a la selecció dels 30 desocupats que treballaran al Taller “Ontinyent, Turisme i Sostenibilitat” per a majors de 25 anys.

Els interessats deuen acudir a l’oficina del Servef i demanar ser inclosos en el Taller d’Ocupació d’Ontinyent, amb el codi corresponent a l’especialitat elegida: promoció turística local i informació al visitant; instal·lació d’elements de fusteria o restauració i manteniment d’espais urbans. De les persones inscrites, el Servef realitzarà una selecció prèvia i remetrà els llistats a l’ajuntament per tal que la comissió mixta, formada per tècnics municipals i del Servef, realitze la selecció definitiva. Cal recordar que fins el mateix dia 1 de desembre romandrà obert el termini de presentació d’instàncies per als 6 llocs de treball per als docents que impartiran el taller i que, en aquest cas, s’hauran de presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament, omplint la instància que es pot descarregar des de la web municipal www.ontinyent.es.

El Taller d’Ocupació, que fou sol·licitat pel Govern d’Ontinyent el passat mes de juny, té un pressupost de 284.981,80 euros, dels quals la Generalitat n’aportarà 271.981,80, la màxima quantitat possible, mentre que l’Ajuntament afegirà els 13.000 euros restants. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha mostrat “molt satisfet pel treball realitzat des del Departament de Promoció Econòmica per tal d’aconseguir aquest taller que donarà feina i formació a 30 persones aturades d’Ontinyent, que cobraran un sou al mateix temps que es formen i adquireixen experiència treballant en serveis d’utilitat col·lectiva, com la rehabilitació d’espais públics i urbans, i de serveis d’oci i culturals”, destacava el primer edil.

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida com a exemple de territorialitat a la nova Llei de Mancomunitats

La definició de mancomunitat a la nova llei coincideix amb el projecte de la institució comarcal a la Vall d’Albaida