ua 2018
Home > General > El nou pàrquing de l’avinguda Sant Francesc estarà a punt per a la cavalcada de Reis

El nou pàrquing de l’avinguda Sant Francesc estarà a punt per a la cavalcada de Reis

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest matí les obres del nou pàrquing de l’Avinguda de Sant Francesc, que comptarà amb 139 places i estarà a punt per prestar servei durant la cavalcada de Reis. El primer edil destacava “la nova imatge que donarà aquesta actuació a un dels accessos principals a la ciutat, una zona de gran activitat durant tot l’any, i molt especialment en moments com les festes de Moros i Cristians o els nadals”.

L’obra, que convertirà 5.640m2 de solars junt a l’Avinguda de Sant Francesc en un estacionament municipal amb 139 places, 50 arbres i 600 arbustos, enllumenat i voreres, està sent executada per una empresa local i té un cost de 150.000 euros. L’actuació ha tingut en compte detalls com la realització dels menors moviments de terres per evitar sobrecostos, o l’adequació de les voreres perimetrals al disseny contemplat al Pla General per tal que siguen definitives, voreres que permetran la connexió a peu des de la vorera de l’Avinguda de Sant Francesc fins al carrer músic Úbeda. L’actuació es troba ara en fase de pavimentació, i en breu es donarà pas a la instal·lació de l’enllumentat, els elements de jardineria i la senyalítica horitzontal i vertical.

Jaime Peris recordava que l’habilitació de pàrkings provisionals respon a una demanda de la ciutadania, fins al punt que el projecte més votat a l’última edició d’Ontinyent Participa va estar l’asfaltament d’estos pàrkings. El regidor afegia que “aquest nou pàrking està situat en un lloc estratègic, i va a ser beneficiós per a la comoditat de veïns i visitants i també per a la imatge de la ciutat”, concloïa.

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, recordava que el projecte d’adequació d’esta parcel•la com a pàrking provisional naix de l’acord amb els propietaris de l’anterior regidora de Territori, Rebeca Torró, per tal que cediren els terrenys on es va preveure una unitat d’execució actualment paralitzada de forma indefinida.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent pregunta al regidor d’Esports per l’homologació de la piscina promesa pel PSOE

Compromís per Ontinyent ha presentat per registre d’entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent una pregunta al regidor …