Home > General > El nou pàrquing de l’avinguda Sant Francesc estarà a punt per a la cavalcada de Reis

El nou pàrquing de l’avinguda Sant Francesc estarà a punt per a la cavalcada de Reis

L’alcalde d’Ontinyent, , ha visitat aquest matí les del nou pàrquing de l’Avinguda de Sant Francesc, que comptarà amb 139 places i estarà a punt per prestar servei durant la cavalcada de Reis. El primer edil destacava “la nova imatge que donarà aquesta actuació a un dels accessos principals a la ciutat, una zona de gran activitat durant tot l’any, i molt especialment en moments com les de o els nadals”.

L’obra, que convertirà 5.640m2 de solars junt a l’Avinguda de Sant Francesc en un estacionament municipal amb 139 places, 50 arbres i 600 arbustos, enllumenat i voreres, està sent executada per una local i té un cost de 150.000 euros. L’actuació ha tingut en compte detalls com la realització dels menors moviments de terres per evitar sobrecostos, o l’adequació de les voreres perimetrals al disseny contemplat al Pla General per tal que siguen definitives, voreres que permetran la connexió a peu des de la vorera de l’Avinguda de Sant Francesc fins al carrer músic Úbeda. L’actuació es troba ara en fase de pavimentació, i en breu es donarà pas a la instal·lació de l’enllumentat, els elements de jardineria i la senyalítica horitzontal i vertical.

recordava que l’habilitació de pàrkings provisionals respon a una demanda de la ciutadania, fins al punt que el projecte més votat a l’última edició d’ va estar l’asfaltament d’estos pàrkings. El regidor afegia que “aquest nou pàrking està situat en un lloc estratègic, i va a ser beneficiós per a la comoditat de veïns i visitants i també per a la imatge de la ciutat”, concloïa.

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, recordava que el projecte d’adequació d’esta parcel•la com a pàrking provisional naix de l’acord amb els propietaris de l’anterior regidora de Territori, , per tal que cediren els terrenys on es va preveure una unitat d’execució actualment paralitzada de forma indefinida.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El consum d’alcohol i les apostes online centren el número 39 de Fem Llar

El consum d’alcohol i les apostes online centren el número 39 de Fem Llar, el …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *