728×90 caixa onti estiu
Home > General > El deute a proveïdors d’Ontinyent és de 35 euros per habitant

El deute a proveïdors d’Ontinyent és de 35 euros per habitant

Jorge Rodríguez destaca que les xifres fetes públiques constaten una gestió econòmica “responsable i seriosa”

L’eixida a la llum pública de les xifres d’endeutament dels ajuntaments amb motiu de la posada en marxa del Pla de pagament als proveïdors impulsat pel Govern Central ha situat el deute d’Ontinyent en aquest concepte en valors molt per davall dels d’altres ciutats valencianes majors de 20.000 habitants. En concret, els 1’38 milions d’euros suposen un deute a proveïdors per habitant de tan sols 35 euros, notablement inferior als 513 euros per habitant que deu Benidorm, els 225 euros per habitant que deu València o els al voltant de 350 euros per habitant que deu la veïna ciutat de Xàtiva.

EconomyCash Juny

Des del Govern d’Ontinyent s’ha mostrat la seua satisfacció pels bons resultats obtinguts per una gestió econòmica “responsable i seriosa, que ha permès pagar més puntualment que altres ajuntaments de localitats semblants, i estar en una millor situació per afrontar moments difícils com els quals vivim”. Així mateix, consideren que estes xifres “demostren que els ajustos realitzats als pressupostos i les accions fetes per afavorir l’estalvi durant aquest període estan donant resultats”, apunten.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha recordat que la Generalitat Valenciana li deu a Ontinyent prop de 4 milions d’euros en concepte de subvencions concedides i no pagades dels anys 2010 i 2011, “el que vol dir que d’haver rebut estos diners en temps i forma, estaríem totalment al dia en el pagament als proveïdors i no hauria fet falta ni tan sols afegir-se al pla del Govern Central”, destaca, tot i que el decret de l’executiu de Mariano Rajoy és pràcticament d’obligat compliment, i tots els ajuntaments estaven obligat a adherir-se i presentar les seues factures i plans d’ajust.

Jorge Rodríguez valorava la diferència de les xifres d’uns municipis a altres manifestant que “és evident que hi ha moltes formes de gestionar la política econòmica de l’Ajuntament en un moment al qual aquest és l’eix vertebral de la política municipal. Hi ha qui durant molt de temps ha optat per balafiar en grans events i en trons i piules, i estem els qui preferim fer una política seriosa al servei dels nostres ciutadans, establint en tot moment quines son les prioritats”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

60 blocs de formigó de 1’2 tones per a la “Setmana Gran”

60 blocs de formigó dels anomenats “New Jersey”, de 2m d’ample per 0’90m d’alt i …