fitur 2019
Home > General > Comunicat dels Jugadors de l’Ontinyent C.F.

Comunicat dels Jugadors de l’Ontinyent C.F.

Dissabte passat, els jugadors de l’Ontinyent C.F. emitien un comunicat per mig de l’Associació de Futbolistes Espanyols on denunciaven la inseguretat del club davant la possibil·litat de desaparèixer, justament abans del partit que ahir diumenge es disputava contra l’Alcoyano CD.

Ontinyent, 26 de gener de 2019

EconomyCash Juny

Tots els futbolistes que formem part de la primera plantilla de l’Ontinyent Club de Futbol volem manifestar el següent donada la greu situació que vivim:

  1. L’actual junta directiva del club no ha sigut capaç de pagar les nòmines dels futbolistes durant els últims mesos i sembla que tampoc ens abonarà la del mes de gener, amb l’evident risc de liquidació del club i les consegüents sancions federatives que puga implicar aquest desenllaç.
  2. La plantilla i el cos tècnic del club al complet s’han reunit aquest matí amb l’actual president, Luis Ortiz. Durant aquesta reunió, el president ha arribat a dos compromisos per a solucionar la situació del club, així com la nostra situació professional i personal.
  3. Malgrat la greu situació que travessem, continuarem defensant aquesta samarreta amb absoluta professionalitat. La història del club i la seua fidel afició estan per damunt de tot.
  4. L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha estat en permanent contacte amb els futbolistes i volem agrair el seu constant treball i incondicional suport.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent rep 134.000 euros per a ficar en marxa el III programa d’inserció sociolaboral “Itinerari Viu”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de prop de 134.000 euros cofinançats per la Unió …