728×90 caixa onti estiu
Home > General > Compromís organitza un encontre amb els ciutadans d’Ontinyent per rendir comptes

Compromís organitza un encontre amb els ciutadans d’Ontinyent per rendir comptes

El grup municipal de Compromís per Ontinyent el proper divendres dia 9 de març convoca a qualsevol ciutadà i ciutadana, associacions, entitats i grups a participar en l’acte “Encontre amb la ciutadania. Compromís, 180 dies de responsabilitat al Govern municipal”, que tindrà lloc al Centre Cívic del Llombo a les 20h.

En l’acte els tres regidors de Compromís a l’Ajuntament : Josep Francés, Francesc Quesada i Pepe Pla, donaran compte a la ciutadania de quines són les actuacions que fins ara s’han dut a terme en les regidores i quines són les estratègies i prioritats de futur que des de Compromís estàn previstes.

EconomyCash Juny

Per altra banda, qualsevol ciutadà o ciutadana podrà preguntar als regidors sobre les seues actuacions i responsabilitats d’una forma directa, oberta, clara i transparent.

Les raons fonamentals d’aquest encontre són:

  • Complir amb el principi de transparència amb què Compromís es va presentar a les passades eleccions municipals.
  • Donar a conéixer de primera mà la realitat de la gestió municipal.
  • Oferir a la ciutadania l’oportunitat d’intercanviar punts de vista i trobar solucions a les preocupacions que afecten a Ontinyent.
  • Buscar idees que generen noves expectatives.

Amb aquesta intenció Compromís per Ontinyent vol materialitzar una de les seues principals prioritats, que no és altra que estar al servei de la ciutadania, donar compte de les seues actuacions i servir d’interlocutor per a millorar la gestió del Govern d’Ontinyent a través dels seus representants. Perquè participar és molt més que votar cada quatre anys.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Alcalde d’Ontinyent agraeix Soler i Casado el seu suport a la declaració de zona catastròfica

Rodríguez es reuneix amb el Conseller d’Hisenda i el President del Partido Popular i els acompanya a la zona més afectada per la pluja