Home > Esports > Comencen les obres de la pista d’atletisme del poliesportiu d’Ontinyent

Comencen les obres de la pista d’atletisme del poliesportiu d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat ja les obres de renovació de la pista d’ del , que s’espera que puguen estar finalitzades el de les 24 hores esportives, el proper mes de juliol.

L’alcalde d’Ontinyent i President de la , , acompanyat dels regidors (Territori), () i (Serveis Municipals) ha visitat l’actuació, que forma part de l’acord signat entre el consistori, la Diputació de València i la de València per a invertir 1’1 milions d’euros en infrastructures esportives i educatives de la ciutat.

Jorge Rodríguez explicava que “La millora de la pista d’atletisme era una prioritat per al govern local no solament perquè és una demanda històrica per part dels clubs esportius donada la seua antiguitat -es va construir en 1990- sinó també perquè es feia més necessari encara comptar amb aquesta infrastructura després d’ampliar l’oferta formativa del campus universitari de la ciutat amb la titulació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport”.

La intervenció en la pista d’atletisme del poliesportiu, que ha començat amb la retirada dels equipaments antics, inclou l’aplicació del nou paviment de cautxú sintètic precedida per l’aplicació d’una resina i diverses capes de materials, per a quedar amb un espessor total de 13mm. La pista serà circular de 400 m de corda i 8 carrers d’1’22m, a més de comptar-se amb zona de competició per salts i zona de competició per llançaments. A més a més, com es contempla al plec de condicions de l’obra, l’empresa adjudicatària assumeix una sèrie de millores sense cost per al consistori, entre les que està la dotació del nou equipament esportiu de la pista. La gespa recentment retirada del camp de del poliesportiu serà utilitzada per a la zona d’escalfament existent al voltant de la pista, baix l’assessorament de l’Institut de Biomecànica (IVB) de la Universitat Politècnica de València.

El regidor d’esports, Óscar Borrell, recordava que l’actuació va estar presentada als diferents clubs d’atletisme, replegant-se les seues observacions respecte a les millores a efectuar, i ara se’ls ha oferit la possibilitat d’entrenar en altres espais municipals com els camps de la Puríssima, els camps de gespa del poliesportiu o el velòdrom.

Borrell exposava que “ha de ser una pista perfecta perquè ha d’estar homologada i apta per a competicions de la RFEA. Esta actuació, sumada a altres que hem vingut realitzant al poliesportiu com la remodelació dels vestidors, les millores als accessos a les pistes, els dos nous magatzems o la reforma de l’accés al pavelló van a suposar un canvi enorme en les condicions i la imatge de les instal•lacions, un pas endavant que ens permetrà augmentar el potencial d’Ontinyent com a ciutat acollidora d’esdeveniments esportius de primera línia”, destacava el regidor d’esports.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comencen les obres de neteja i reconstrucció del riu Clariano a Ontinyent

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) ha iniciat aquesta setmana les obres de neteja i …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *